KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.06. 18:13

Itt a bizonyíték, Gulácsi Péter nagyon fog hiányozni a válogatottból

Újabb meccs kapott gól nélkül a Bundesligában. Gulácsi Péter és a Lipcse már a bajnoki címért harcol a Bundesligában.

Élete formájában véd Gulácsi Péter Németországban. Az RB Leipzig magyar kapusa tökéletes összhangot alkot a gárda védelmével, többek között Orbán Willivel. Vasárnap a Heidenheim otthonában nyertek 1-0-ra, így a kapus már sorozatban a negyedik meccsen nem kapott gólt a bajnokságban. Utoljára augusztus 31-én a bajnok Leverkusen vette be a kapuját a ligában, de azt a meccset is megnyerte a Lipcse 3-2-re. 

Gulácsi Péter
Gulácsi Péter a Bundesliga egyik legjobbja Fotó: Anadolu via AFP

Gulácsi a múlt héten tizenegyest is védett az Augsburg ellen, azaz teljesen megbabonázta az ellenfeleket. Sőt, a 2024-es naptári évben még nem volt olyan bajnoki, melyen kikapott volna vele a Lipcse. Gulácsi utoljára 2022 szeptemberében veszített bajnok a Bikákkal.

Gulácsi Péter hiányozni fog

A jelenlegi formát elnézve a magyar drukkerek legfeljebb amiatt szomorkodhatnak, hogy a játékost idén már nem láthatjuk a nemzeti csapatban. Ő maga kérte arra Marco Rossi szövetségi kapitányt, hogy tekintsen el a játékától. Gulácsi azt írta, jövő tavasszal egyeztet majd a mesterrel az esetleges folytatásról. Gulácsi nélkül a magyar válogatott október 11-én Hollandiával játszik a Nemzetek Ligájában, három nappal később pedig Boszniában. Novemberben idegenben a hollandok, itthon a németek lesznek az ellenfelek.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek