OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.20. 05:45
Módosítva: 2024.09.20. 07:42

Eddig bírta, Gulácsi Péter fantasztikus sorozatot zárt le

Szeptemberig kellett várni a magyar kapus első idei vereségére a Lipcse csapatában. Gulácsi Péter az utolsó pillanatokban kapta a második gólt.

Antoine Griezmann volt a nyerőember, a franciák világbajnoka egy bombagóllal és egy gólpasszal sokkolta az RL Leipzig csapatát a Bajnokok Ligája főtáblájának első meccsén. Ez azt jelenti, hogy a németek 17 veretlenül megvívott tétmeccs után kaptak ki. Ennél is szebb sorozatot zárt le Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusának ez volt az első veresége 2024-ben az RB Leipzig kapujában.

Gulácsi Péter
Gulácsi Péter többször is tisztázott Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A hosszú sérülése után felépülő Gulácsi Péter idén télen foglalta vissza helyét a kapuban. A gárda később ugyan kikapott a Bayern Münchentől, ám azon a meccsen gyomorpanaszok miatt nem a magyar játékos védett. Azóta veretlen volt mind a Lipcse, mind Gulácsi Péter. Ők voltak azok is, akik augusztus legvégén másfél év után legyőzték a Bundesligában a Bayer Leverkusent. Most viszont megszakadt Gulácsi Péter veretlen sorozata.

Gulácsi Péter és csapata előnyről veszített

Az RB Leipzig fantasztikusan kezdett az Atlético Madrid otthonában, Benjamin Sesko góljával vezettek is a németek. Innen sikerült fordítania a hazai csapatnak. Gulácsi Péter mellett Orbán Willi is végigjátszotta a madridi találkozót.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek