Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.24.
Módosítva: 2024.10.24.

Kiderült a győzelem után, ez nem tetszett a Fradi edzőjének

Óirási meccset játszott a magyar bajnokcsapat az Európa-ligában. A Fradi akár több góllal is verhette volna topligás ellenfelét, de az 1-0 is csodálatos eredmény.

Topligás csapat ellen szerezte első pontjait a Ferencváros az Európa-liga főtábláján. A Fradi 1-0-ra verte a francia Nice-t egy olyan találkozón, melyen végig dominált, s akár több góllal is győzhetett volna. Összességében két év után nyert meccset az El főtábláján a csapat.

Fradi
Megérdemelték az ünneplést a Fradi játékosai Fotó: Vasvári Tamás

A mérkőzés után Pascal Jansen ferencvárosi vezetőedző büszke volt, de elárulta, valami nem tetszett neki.

"Sajnos sok helyzetet kihagytunk, ezen javítanunk kell. A gólnál szerencsénk volt, de most megérdemeltük hogy szerencsések legyünk"

- nyilatkozta a holland szakember.

Elégedett a Fradi kapusa

Dibusz Dénes csapatkapitány kiemelte, az történt a pályán, amire számítottak.

Minden működött, az történt, amit elképzeltünk, s szerencsére a győzelem is meglett. Nem érződött, hogy egy olyan csapattal játszottunk, amely a francia élvonalban bárki ellen esélyes lehet, s pontot rabolt a PSG-től

- árulta el a Fradi kapusa.

A Fradi az Európa-ligában legközelebb november 7-én Hamburgban játszik a Dinamo Kijev ellen.

Dübörög az EL! A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek