Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
KIAJOBB

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.24.
Módosítva: 2024.10.24.

Egy gól döntött, óriásit küzdött a Fradi az EL-ben

A Ferencváros a francia Nice-szel találkozott a Groupama Arénában a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 3. fordulójának csütörtöki meccsén.

A Ferencváros jól kezdte a meccset, és a 15. percben megszerezte a vezetést. Rommens balról ívelt be szabadrúgást, a túl oldalon érkező Cissé fejesébe Bombito beleért, és róla a saját kapujába perdült a labda. A gól után a zöld-fehérek fölényben maradtak, többet kezdeményeztek, fegyelmezetten játszottak, helyzeteket alakítottak ki, de újabb gólt nem sikerült szerezni az első játékrészben.

Fradi
Fotó: Szigetváry Zsolt

A 70. percben közel járt a második gólhoz a Fradi, Traoré tört kapura jobbról, a hosszú sarkot vette célba, Varga Barnabás bevetődve próbálta a kapuba terelni a labdát, ami végül centikkel mellé gurult. A 84. percben Rosariót kiállította a játékvezető, miután buktatta Saldanhát, aki egyedül tört volna kapura, a Fradi emberelőnyben fejezte be a találkozót, óriásit küzdött, és végül megőrizte előnyét, 1-0-ra győzött.

A Ferencváros két vereséget követően először nyert meccset az Európa-liga csoportkörében. A Fradi legközelebb november 7-én a Dinamo Kijev ellen lép pályára az Európa-ligában semleges helyszínen, Hamburgban.

Dübörög az EL!

A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek