Bild: Ukrajna heteken belül atombombát építhet

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.18. 16:25
Módosítva: 2024.10.18. 17:21

„A szurkolók a mai napig felismernek" - sofőrként dolgozik a Fradi bajnokcsapatának sztárja

Két idényt töltött el a Ferencvárosnál az egykori középpályás. Pinte Attila kiváló játékot nyújtott a Fradiban, amellyel bajnoki címet nyert.

Pinte Attila 2000 és 2002 között két idényt töltött el a Fradinál, 52 bajnoki meccsen 9 gólt szerzett, első szezonja végén bajnoki címet ünnepelhetett. Az egykori kiváló középpályás, ha csak teheti, ma is ott van a csapat meccsein a Groupama Arénában, miközben sofőrként dolgozik, és nagyon örül, amikor felismerik a Fradi-drukkerek.

Pinte Attila
Pinte bajnoki címet nyert a Fradival / Fotó: fradi.hu

Élénken él bennem, mennyire fantasztikus volt a hangulat a meccseinken, a Fradi-tábor mindig elképesztő atmoszférát teremtett. A szurkolók szeretetét egyébként a mai napig érzem, az interneten rendszeresen felköszöntenek a születésnapomon és a névnapomon is. A mérkőzéseken is megismernek a drukkerek, ami persze nagyon jó érzés

- mondta Pinte a fradi.hu oldalnak.

A család Pinte Attila visszavonulása után sem maradt profi játékos nélkül, hiszen fiáról, Patrikról gyorsan kiderült, hogy örökölte apja tehetségét, amit most az élvonal újoncánál, Nyíregyházán tud kamatoztatni.

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában. Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek