Létrehozva: 2024.09.30. 15:05

Videón a bizonyíték, hogy Dibusz Dénes a Fradi egyik legjobbja

Óriásit mentett a Fradi csapatkapitánya, Dibusz Dénes a Puskás Akadémia ellen.

A Metropol írja, hogy ugyan Matheus Saldanha szerezte a gólokat, de nagy bajban lett volna a Fradi kapus nélkül a Puskás Akadémia elleni meccsen. A csapatkapitány és kapus, Dibusz Dénes hatalmasakat védett. Kiválóan teljesít, hiszen augusztusban például őt választották a hónap legjobbjának – vasárnap kapta meg a díjat Kubatov Gábor elnöktől.

Dibusz Dénes, Kubatov Gábor
Dibusz Dénes és Kubatov Gábor / Fotó: Micheller Szilvia

Dibusz Dénes a Puskás Akadémia elleni meccsen bebizonyította, hogy sokkal nehezebb helyzetben lenne a csapat nélküle, hiszen 0–0-s állásnál hatalmasat védett a kapus – ki tudja, mi lett volna a Ferencvárossal, ha nincs ez a fantasztikus védés:

@fradimedia Dibusz Dénes hatalmas bravúrral hárított egy szabadrúgást a Puskás Akadémia elleni bajnokin 0-0-nál!🧤 A kapusunk újra bizonyította, miért ő az egyik legjobb. Nézd meg ezt a hihetetlen védést! 💪🏻⚽️ #f#fypf#ftcf#fyn#nekedbelegyenp#pusztuljonforyoubaf#footballtiktokf#ftc_officialf#foryoupageg#goalkeeperf#footballeditn#nekedbef#fradid#dibusz ♬ original sound - Owen

Dibusz Dénes legközelebb a Tottenham elleni Európa-liga meccsen (csütörtök 18:45, M4 Sport) mutathatja meg, miért ő a Fradi egyik legjobbja.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek