KIAJOBB

Szerző Ripost

1 hónapja

Megtörte a csendet Michael Schumacher fia, boldogan beszélt apjáról

Végre volt ok az örömre a Schumacher családban, de Mick Schumacher nem lehetett ott, amikor anyja átvette a Forma-1 legendájának szánt rangos állami kitüntetést.

Mick Schumacher ezen a hétvégén már a Hungaroringen versenyez a Forma-1 Magyar Nagydíján, de a minap az aktuális feladatain és céljain túl szót ejtett imádott édesapjáról is.

Mick Schumachert is öörmmel töltötte el az apjának adott rangos állami kitüntetés
Mick Schumachert is öörmmel töltötte el az apjának adott rangos állami kitüntetésFotó: Instagram

A 2013-as síbalesete óta ápolásra szoruló, hétszeres világbajnok Michael Schumacher azért került újra a hírekbe, mert Észak-Rajna-Vesztfália legmagasabb kitüntetését kapta Hendrik Wüst tartományi miniszterelnöktől. A kölni ceremónián Schumi távollétében a felesége, Corinna asszony potyogó könnyekkel vette át az elismerést és hallgatta végig férje méltatását. Sikeres westernlovas lányuk, Gina Schumacher vigasztalta. Az F1-pilóta fiú, Mick betegség miatt nem volt jelen, de utóbb ő is beszélt apjáról.

- Fantasztikus volt látni. Ez a legrangosabb kitüntetés, amit Észak-Rajna-Vesztfáliában kapni lehet. Rendkívül büszke vagyok apámra. Jó, hogy Mama és a nővérem ott lehettek. Nekem sajnos otthon kellett maradnom, de már jobban vagyok - mondta a "kis Schumi" a Bildnek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!