A NAP KÉPE

Szerző Ripost

2 hónapja

Árulkodó könnyek, Schumacher felesége képtelen volt tovább tartani magát

Eltört a mécses Corinna Schumachernél. A nagybeteg F1-legenda mindig erősnek mutatkozó felesége nem tudta visszatartani a könnyeit a nyilvánosság előtt.

Bővelkedett a szívszorító jelenetekben a kölni Motorworldben szervezett ünnepi díjátadó, amely során Michael Schumacher rangos állami elismerését vették át a családtagjai.

A 2013 végi, csaknem végzetes síbalesete következtében otthon ápolt hétszeres világbajnok autóversenyző állapotát máig titkolják a hozzátartozói. A családi dráma feldolgozásán túl az is nehezíti Corinna Schumacher dolgát, hogy hadakoznia kell a rajongók és a sajtó kíváncsiságával. Az évek óta gyűlő feszültség megtette hatását: Schumacher felesége könnyekben tört ki férje méltatásakor.

Corinna asszony (balra) megkönnyezte a ceremóniát
Corinna asszony (balra) megkönnyezte a ceremóniátFotó: AFP

Hendrik Wüst miniszterelnök mellett egykori főnöke és családi jó barátja, az F1-legendát máig rendszeresen látogató Jean Todt is megható szavakkal emlékezett meg Schumiról. Többek között arról is beszéltek, hogy remélhetőleg küzd tovább. Mindezek hallatán Corinna asszony képtelen volt visszatartani a könnyeit, lányuk, Gina vigasztalta.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!