
Lehet bármilyen karácsonyi sütemény az ünnepi étlapon, egy mindig örök szereplő. A bejgli! Ki a mákosra, ki pedig a diósra esküszik, de mi a helyzet azokkal, akik már unják ezeket az ízeket? Teszteltünk három extra ízvilágot, amik garantáltan levesznek a lábadról!
A karácsony különleges időszak. A család apraja-nagyja összegyűlik az asztal köré a szeretet ünnepén, ahol az étkezés végén a bejglinek mindig előkelő helye van. Ki veszi, ki süti, egy dolog viszont biztos: a mákos és a diós ilyenkor a favorit. Ha unod már ezeket, ne aggódj! Teszteltünk három extra töltelékes ízvilágot, hogy abból is válogathass!

Milyen a jó bejgli?
Szenteste előtt nem sokkal elözönlik az emberek a bevásárlóközpontokat, hogy a karácsonyi menühöz bevásároljanak. A listáról a bejgli sosem marad le. A hagyományos bejgli a mákos és a diós, de nem mindegy, hogyan készítjük el.
A jó bejgli titka:
- kelt, vajas tésztából készül,
- vékonyra nyújtott,
- a tölteléke egyenletesen van elosztva,
- sütés után omlós a tésztája,
- szaftos, gazdag ízű a tölteléke.
A nagy ízteszt!
Sokan odáig vannak a hagyományos verziókért, ám léteznek olyan töltelékesek is, amik új szinte emelik az élményt - berúgják ízvilágukkal az ajtót! A Ripost 3 nagyáruházlánc saját termékes, különleges töltelékű bejglijét tesztelte. Arra voltunk kíváncsiak, mégis, melyik a legjobb; a fehércsokis narancsos, az aszalt szilvás vagy a mandulás-vörösáfonyás? A videóból kiderül!
A tavalyi év, 2024 szenzációja, a dubaji csoki itthon is hódított. Rengeteg bolt polcán megjelent. Teszteltük!
Erről lapunk videóját itt tudod megtekinteni:







