INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.10.21.

Titkos fotó a magyar padlásról: ufó látszott a 100 éves képeken

Még most is alig tudja elhinni egy magyar férfi, hogy milyen különleges fotót őrzött titokban a dédnagyapja. T. Adrián épp a padlásán kutakodott, amikor egy rejtélyes fotósorozat akadt a kezei közé, amiken egy ufó lebeg egy kanadai hegy felett. Amint meglátta a régi képeket, elakadt a lélegzete!

Szerző Erdei Róbert Arnold

Több mint 100 éves is lehet az a különös fotósorozat, amit egy sonkádi férfi dédnagyapja őrzött titokban a padlásán. T. Adrián október elején kezdett rendet tenni a padláson. Épp a családi emlékeket nézegette egy dobozban és nem is sejtette, micsoda kincsre bukkanhat: a dédnagyapja három régi képet őrzött egy fotóalbumban. A férfi állítja: az egyik képen egy ufó látható!

ufó
A vidéken elő férfi állítja, egy ufó látható a dédnagyapja régi képein /  Képünk illusztráció: Shutterstock

Ufó a hegy felett?

Adrián sosem hitt benne, hogy létezhet földönkívüli civilizáció, azt meg pláne nem gondolta volna, hogy épp a dédnagyapja holmijai között találhat róluk bizonyítékot. Szerinte idegen civilizáció jelét kaphatta lencsevégre a dédnagyapja valamikor az 1890-es években. A családja ekkor még Kanadában élt, és a Chiliad hegynél jártak, amikor Adrián dédnagyapja fotózni kezdte a tájat. Ekkor készültek a képek, amiken egy lebegő csészealj tűnt fel a hegy felett.

Az a fotóalbum a dédnagyapám nevére volt címkézve így kinyitottam, majd óvatosan átlapoztam az egész albumot. Nem hittem a szememnek! Ahogy tovább nézegettem a képeket több hasonló fotót is találtam. Minden képen ugyanaz a tárgy volt. Ekkor döbbentem, rá hogy talán tényleg egy ufót láthatott akkoriban a dédnagyapám.

 – kezdte el mesélni a Ripostnak Adrián.

Belegondolni is hihetetlen, hogy hosszú évtizedeknek kellett eltelnie, mire a titokzatos fotókat felfedezték. A fotók több tízezer kilométerre, Sonkád faluba kerültek és ki tudja, mennyi ideig maradtak volna rejtve, ha Adrián nem találja meg őket. 

„Sosem mesélt nekem ezekről a képekről a dédnagyapám” – folytatta a vidéki férfi, aki végül családi elbeszélésekből nyomozta ki, mi történt akkor a Chiliad hegynél.

„Nem tudom, hogy valóság volt-e”

Adrián úgy tudja, az ufó a semmiből bukkant elő.  „Úgy tudom, hogy a semmiből bukkant elő, egyszer csak megjelent a csészealj! Az ufó hirtelen irányt váltott, majd világítani kezdett mielőtt eltűnt az égről, de a dédnagyapámnak sikerült lefotóznia!” - mondta lelkesen férfi, hozzátéve: szerinte biztosan egy ufó látható a képeken, ráadásul az eddigi legtisztább képi bizonyítéknak tartja. 

Nekem ez az egész lehetetlennek tűnt, de miután saját szememmel láttam a képet megváltozott a véleményem. Ezek a képek nagyon régiek, nincsenek szerkesztve.

 – mutatott rá a sonkádi lakos.

Adrián előtte sosem hitt az űrlényekben, de amióta meglátta a régi képeket, érdekelni kezdték az univerzum rejtélyei: tényleg léteznek ufók? Nem vagyunk egyedül? „Érdekel, hogy még mennyi igazi ufó lehet a Földön!” - folytatta a férfi.

Tényleg ufót látott látott Adrián dédnagyapja? Mindenki maga dönti el, hogy elhiszi-e vagy sem, de egyet Adrián biztosan állít: amióta meglátta a régi fotókat, furcsa dolgokat kezdett tapasztalni. Mintha egy ufó környékezte volna meg, ráadásul nem is egyszer! „A képek után egyre több fura fényeket láttam az égen! Pont olyan alakjuk volt, mint a dédnagyapán képein. Nem tudom, hogy valóság volt-e, amiket láttam, vagy csak a képzeleten játszott velem, azért láttam a csillagok között… Nagyon különös volt!” - zárta szavait Adrián.

Mutatjuk az egyik fotót, amelyen jól kivehető, hogy a hegy felett mintha lebegne valami.

 

ufó
Az ufó a Chiliad hegy felett jelent meg / Fotó: Ripost olvasó

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek