INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.10.09. 19:00

Ufó jelent meg Budapest felett? Riasztó, mit videózott le egy fiatal a fővárosban

Izgatottan nézte a sötét égboltot, és találgatta egy fiatal koreai férfi, hogy mégis mi jelenhetett meg Budapest felett. Park épp az erkélyén beszélgetett a barátaival, amikor különös jelenségre lett figyelmes: mintha egy ufót látott volna!

Sokan a tenyerüket dörzsölnék, ha olyan pillanatot élnének át, amit nemrég Park is. A fiatal koreai férfi egy ideje Magyarországon él, de ilyet még nem látott. Budapest felett egy gyorsan mozgó ufó tűnt fel. Azóta is izgatottan beszél róla, milyen különleges jelenetbe csöppent!

ufó
Az ufó Budapesten jelent meg, és mintha célzottan ment volna egy irányba / Képünk illusztráció: pexels.com 

Tényleg ufó volt?

Tényleg köztünk járnak a földönkívüliek, vagy épp felettünk tűnnek fel az égen egy repülő csészealjban az idegen civilizáció szülöttei? Valóban megjelent egy ufó Budapesten? Hasonló gondolatok járhattak azok fejében, akik szeptember 7-én, szombat este Parkkal együtt kiszúrták az égen a rejtélyes jelenséget. Mindenki maga dönti el, hogy hisz-e az ufók létezésében, de egy biztos: amit Park látott Budapest felett, attól leesett az álla.

A fiatal koreai férfi aznap este épp a bartaival lépett ki az erkélyre, amikor az égbolt sötétjét egy vöröses, villogó jelenség fénye törte meg. Park szerint könnyen lehet, hogy egy ufót látott!„Feltűnően fényesen közeledett észak felől. Rögtön csekkoltam a Flightradart, hogy repülőt látok-e, de tuti nem! Gondoltam, mi az isten tud ennyire világítani?” - idézte fel a Ripostnak Park.

A Flighradar egy repülőt mutatott akkor, ami ráadásul az azonosítatlan repülő tárgytól távol volt, és épp landolni készült – így a fiatal férfi szerint biztos nem az volt. De akkor mi? Tényleg ufó száguldott Budapesten?

„Eléggé meglepett!”

A férfi szerint, ahogy közeledett felé az ufó, furcsán nézett ki.

Mintha égett volna! Vörös színe volt, mint a tűz. Aztán hirtelen nyugat felé vette az irányt – teljesen úgy nézett ki, mint egy tűzgömb az égen. Előkaptam a telefonomat, hogy levideózzam. Nagyjából tíz másodpercig még mozgott nyugat felé ment, utána északnyugat felé. Öt másodperc alatt eltűnt, köddé vált! Nagyon gyors volt.

- emlékezett vissza Park.

Sosem látott még ilyen jelenséget, de abban biztos, hogy az ufó Budáról Pest felé vette az irányt, majd utána nyoma veszett. „Nem vagyok nagy ufó hívő, de szerintem olyasféle lehetett, vagy valami katonai jármű. Csak vízszintesen mozgott, tehát a meteor is kizárható. Eléggé meglepett! Nem mondom, hogy tátott szájjal, de tágra nyílt szemekkel néztem, az biztos!” - zárta szavait a fiatal férfi.

Mutatjuk a felvételt, amin az ufó látható! 
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek