Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.07.10.

„Olyan mintha egy dimenziókapuból jött volna ki” – Ufót látott a szolnoki panelnél egy szerelmespár – Fotók, videó

Mindig is sejtette egy szolnoki pár, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, de amit július elején láttak, attól leesett az álluk. Hajnalig fent maradt és éppen a napfelkeltét fotózta a panelok között Rozália, amikor egy dimenziókapun érkező ufót szúrt ki az égen. Sosem felejti el a pár, milyen látványban volt részük.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Sokan nem hisznek a földönkívüliek létezésében egészen addig, amíg a saját szemükkel nem látják őket – vagy legalábbis egy ufót ki nem szúrnak az égen. Horváth Rozália és kedvese nem osztja az ufó-szkeptikusok véleményét: szerintük igenis létezik valahol a csillagok között idegen civilizáció. Hitüket végül szerintük visszaigazolta a sors vagy valamilyen más erő: ezúttal a párra mosolygott a szerencse. Azt állítják, a saját szemükkel látták a szolnoki panellakásuk ablakából, hogy mintha egy dimenziókapun lépett volna be egy idegen létforma Magyarország légterébe.

A pár szerint "biztos", hogy idegen létforma készíthette az azonosítatlan repülő tárgyat /
A pár szerint biztos, hogy idegen létforma készíthette az azonosítatlan repülő tárgyat /Illusztráció: New Africa /  Shutterstock

„Mintha dimenziókapuból jött volna”

A szolnoki pár ritkán marad fenn sokáig, ám még ők sem tudják, miért, július 7-én, vasárnap úgy érezték, ébren kell maradniuk. Jól tették! „Hajnalig fent voltunk a párommal, amit nem is értettünk igazán, hogy lehet, mert nem igazán szoktunk ébren lenni már akkor. Valamiért mégis így volt. A napfelkeltét szerettem volna lefotózni, mert gyönyörű volt, ahogy a paneloktól nem messze ömlött a fény. Nagyon szép volt. Odamentem az ablakhoz, épp fotózni akartam, amikor a párom az ágyból kiszúrta azt a valamit az égen” – mesélte a Ripostnak Rozália.

A pár még most is alig tudja elhinni, hogy ez velük történt: egy fémgömb alakú ufó jelent meg az égen. 

Hirtelen nem tudtuk, mi lehet az. Egy helyben volt végig. Olyan mintha egy dimenziókapuból jött volna ki, mert láttunk körülötte egy energiamező félét. Utána meg egyre tisztábban látszott. Egy arcszerű formálódott ki először belőle, majd a fémszerű gömb, aminek a felszíne mozgott. Túl nagy volt a mérete és fémszíne volt, a felszíne pedig mozgott. Biztos nem csillag volt!

 - húzta alá Rozália.

Az ufó a pár szerint dimenziókapun át érkezhetett. Arcszerű formája volt először és energia vette körül /
Az ufó a pár szerint dimenziókapun át érkezhetett. Arcszerű formája volt először és energia vette körül / Fotó: Ripost olvasó

„Láttuk a saját szemünkkel”

A pár egy darabig izgatottan nézte az ufót és megörökítették fotón és videón a jelenséget. „Ritka az ilyen látvány. Pár perce eltűnt, akkor meg is ijedtünk, hogy mi történt. Lehúztuk a redőnyt, és mikor újra meg akartuk később nézni, már nem volt ott. Köddé vált…” - mondta el a fiatal szolnoki nő.

Felejthetetlen élményként könyveli el a pár, hogy ufót láthattak – és ezt az érzést örökre megőrzik magukban. Most már szerintük nem fér hozzá kétség, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben. 

Nagyítva és eredeti távolságban is mutatjuk a képet, amit Rozália készített az ufóról /
Nagyítva és eredeti távolságban is mutatjuk a képet, amit Rozália készített az ufóról / Fotó: Ripost olvasó

Elég gyorsan fejlődik a technológia, ami szerintem a földönkívülieknél biztosan előrébb jár. Hiszek a földönkívüliek létezésében, amióta pedig láttuk a saját szemünkkel az ufót, biztosak vagyunk benne, hogy idegen civilizációé lehetett.

– érvelt Rozália, aki szerint csak rá kell nézni az ufóra. „Csak rá kell nézni, ahogy lebegve mozog a felülete. Elképesztő! Ilyet ember vajon tud alkotni? Az a tippem, hogy még nem… Számunkra most már nem kérdés, hogy az idegenek figyelnek, szigorú felügyelet alatt tartanak minket!” - zárta szavait Rozália.

Jöjjön a felvétel a gömbalakú ufóról!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek