Létrehozva: 2024.10.14. 06:00
Módosítva: 2024.10.14. 08:11

Szerelmes ősz vár a szinglikre - megsúgja az örök szerelem titkát a főboszorkány

Itt van az ősz, ami a legtöbb ember fejében az elmúlást szimbolizálja. A szinglik életében azonban magányuk végét jelenti majd, hiszen Szegedi Erika főboszorkány szerint küszöbön áll az új szerelem és vele együtt érkezik a boldogság is.

Elérkezett az új kezdetének ideje Szegedi Erika szerint. Az ősz a szingliknek kedvez, hiszen végre eljött az az idő, amikor ajtóstól ront az életükbe a lángoló szerelem. Akik már rég lemondtak róla, most ismét megtapasztalhatják, hogy milyen az, amikor Ámor nyila eltalálja őket. Csak élni kell a kínálkozó lehetőségekkel.

2024072_Szegedi Erika__MK_MW_bulvar_03
Az idei év leginkább az Oroszlánoknak kedvez Fotó: Mate Krisztian

Szegedi Erika: az ősz leginkább az Oroszlánoknak kedvez

Nem lesz ez másként az év hátralévő részében sem. Legyen szó párkeresésről vagy éppen egy régi kapcsolat felmelegítéséről, az Oroszlánok számára szerencsésen fog alakulni a jövő. Minden álmuk teljesülni fog, még ebben az évben.

Azonban a többi csillagjegy szülötteinek sem lehet okuk a panaszra. Hiszen végre rájuk is pozitív változások sora vár.

Merd megfogalmazni és kimondani a vágyaidat és meglátod, az univerzum kegyes lesz hozzád, és felkarol 

- buzdít mindenkit Szegedi Erika, aki úgy érzi, hogy végre eljött a magány idejének vége. A sors az ősz folyamán az Oroszlánokat, a Vízöntőket és a Halakat fogja elkényeztetni, hiszen elérkezett az életükben a boldogság és az új kezdet ideje.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Szegedi Erika szerint a szinglik megtalálják a párjukat az ősz folyamán Fotó: Pexels

Oroszlán

Érdemes lesz pontot rakni a régi kapcsolata végére, mert érzelmekben gazdag új jövő előtt áll. Bármennyire is nehéz a lezárás, most jött el az idő, hogy kisöpörjön az életéből mindent, ami hátráltatja.

Vízöntő

A régi kapcsolata utáni vágy az, ami visszahúzza és még a karrierjének is útjában áll. Merjen lépni és meglátja, kinyílik a világ. Ha bátor, sikert sikerre fog halmozni minden téren.

Skorpió

Mindig a változás az, amiből erőt tud meríteni. Most nagyszerűek a kilátásai a jövőt illetően. Új szerelem, új munkahely és boldogság - ez vár rá. Ne tétovázzon tovább, hiszen eljött a változás ideje.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek