Létrehozva: 2024.10.12.

18 év után is így dúl a szerelem: Oláh Gergőnek így drukkol a felesége

Oláh Gergő felesége, Niki a Sztárban Sztár All Stars stúdiójában drukkol férjének.

Gyerekkoruk óta egy párt alkot Oláh Gergő és Oláhné Niki, akik először 2008-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Bár akkor anyagi helyzetük miatt nem csaphattak olyan lagzit, amire vágytak, tizedik házassági évfordulójukon ezt is bepótolták. 2021 szeptemberében már az ötödik gyermekük született, Holli. A legidősebb, Karla 2010-ben látta meg a napvilágot a következő évben született Denisz. 2015-ben Nolen Gergő, 2018 pedig Anna. 

20240611_Agymanók 2 c. film premierje_MW_SZL
Oláh Gergő a gyermekeivel - Fotó: Szabolcs László

Ma már 18 éve házasok, azonban kapcsolatuk alatt számos nehézséggel kellett megküzdeniük.

"A boldog házasságnak nem egy titka van, hanem számtalan. Nem azt mondom, hogy a miénk tökéletes, hiszen az elmúlt 18 évben számos nehézséggel kellett megküzdenünk, azt viszont tudom, mi tartja össze a frigyünket. Az Úr! Ha nem a bibliai alapelvek szerint élnénk az életünket, rég elváltunk volna. A hitünk viszont rendíthetetlen! Isten áll a házasságunk középpontjában, általa hordozzuk el egymás hibáit" - fejtette ki az énekes, aki maga is vallásos.

Az akadályok és nehézségek csak megerősítették a kapcsolatukat, így természetes, hogy Niki is ott ül a nézők között a Sztárban Sztár All Stars 8. élő show-jában.

IMG_2019
Oláh Gergő felesége, Niki a Sztárban Sztár All Stars 8. élő műsorában

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek