Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a cigarettacsempész

INSIDER
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.15. 18:45

Sorozatrongálók garázdálkodnak Zalaegerszegen, az egyik károsult nyomravezetői díjat ajánlott fel

A Metropolnak nyilatkozó Oszkár autóját kétszer, a párja járművét már háromszor is megrongálták. A sorozatrongálók lassan egy éve terrorizálják a városi autósokat.

Sokak szerint már nem ez az első eset, hogy autókat rongálnak meg Zalaegerszegen, az Ola utcában. Márialaki Oszkárral, illetve a párjával legalábbis már többször megesett hasonló és a környéken élőktől úgy tudják, nem ők az egyetlenek, akik a sorozatrongálók áldozataivá váltak.

Sorozatrongálók garázdálkodnak Zalaegerszegen
Sorozatrongálók garázdálkodnak Zalaegerszegen Fotó: Olvasói fotó

Sorozatrongálók járnák Zalaegerszeget?

Október 14-én hétfőn az utcában hagyta párja autóját Oszkár, majd mire visszament, elképesztő dolgot tapasztalt:

Több helyen is sérült volt az autó, mintha valaki parkolás közben, többször nekiment volna. Az egyik külső visszapillantó tükör teljesen letört

- mesélte az esetet lapunknak Oszkár, aki szerint a tettesnek még akkor is észre kellett vennie, hogy letört a tükör, ha nem szándékosan ment neki.

„A tükör nemcsak letört, de az autó másik oldalán volt, vagyis valaki odament, megnézte és odébb rúgta”

- elmélkedett Oszkár a történtekről. Azon a környéken a károsult párjának autóját már harmadszor, Oszkárét pedig még 2023. novemberében rongálták meg. A férfinak arról azonban nincs tudomása, hogy rosszakarója lenne.

Sorozatrongálók garázdálkodnak Zalaegerszegen
Azon a környéken nem ez az első eset Fotó: Olvasói fotó

Itt nagy tempóval nem szabad és nem is lehet közlekedni, szóval nincs jobb ötletem arra, mi történhetett. Hamarosan bejelentjük a Zala vármegyei rendőrségen, ahonnan gondolom majd küldenek valakit, hogy megnézze a helyszínt

- folytatta Oszkár, aki akár nyomravezetői díjat is fizetne annak, aki segít elcsípni a tettest vagy tetteseket.

Akár 50 ezer forintot is fizetnék annak, aki bemegy a rendőrségre, ott névvel, arccal bejelentést tesz és azt a rendőrség a nyomozás során hasznosítani tudja.

Sorozatrongálók garázdálkodnak Zalaegerszegen
A tükör szinte egésze letört Fotó: Olvasói fotó

Mivel ez nem az első eset, Oszkár a környéken kérdezősködött, hogy másokkal is történt-e hasonló vagy csak őket pécézte ki valaki? Többen arról meséltek neki, hogy az utóbbi nagyjából egy évben velük is megesett arra felé hasonló. Ezek alapján valószínűleg nem egyedi esetről lehet szó.

Lapunk megkérdezte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányságot az esettel kapcsolatban, akik megkeresésünkre elmondták: „hatóságunkhoz ezidáig nem érkezett bejelentés, vagy feljelentés 2024. október 14-én Zalaegerszegen, az Ola utcában történt gépkocsi rongálásról.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek