"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.11. 15:30

Elképesztő találékonyság: ezt tette a házával egy férfi, hogy ne rongálja meg a hurrikán

„Ez innen nem megy sehová.” - mondta, majd leszíjazta a házát egy floridai férfi. A Milton hurrikán ellen persze mindenki bevetette saját praktikáját, ám a legkreatívabb megoldás díjazottja minden bizonnyal ő.

A Milton hurrikán igazi tomboló szörnyetegként vette célba Florida nyugati partjait, ám szerencsére megenyhült mire partot ért. Persze nem vitatható, hogy a Milton így is komoly pusztítást végzett a maga 200 kilométer per órás sebességével, nem beszélve az olyan másodlagos hatásokról, mint a tengerár és az árvíz. A hurrikánveszélyes területeken egyébként van egy kötelező érvényű lista, amin rajta van minden, amit meg kell tenned ahhoz, hogy a házad és a családod is átvészelje a pusztító erejű viharokat. Van egy olyan megérzésünk, hogy ez floridai férfi, nem innen merített ihletet.

hurrikán
A Milton hurrikán hatalmas pusztítást végzett Fotó: AFP

Így ment biztosra, hogy nem viszi el a házát a hurrikán

Az X-en szúrtuk ki a Spectrum Bay News egyik fotóját, amin az látszik, hogy egy családi házat valaki 6 hevederrel odacövekelt a kertjéhez. A kép futótűzként terjed a neten, ugyanis, ahogy azt egy kommentelő viccesen megjegyzi: „ez a legfloridaibb dolog, amit valaha láttam.” Az X csatorna bejegyzése szerint a ház Mohammed Nijemé, aki bizony bármilyen furcsa is, így készült a hurrikánra. Persze a kommentszekció azonnal beindult és jobbnál jobb hozzászólásokkal díjazták a találékony férfit.

Most még mindenki nevet, de ez a férfi egy legenda lesz.

„Utálom kimondani, de valójában hatalmas respect neki. Remélem beválik!”

Csak azért követem, hogy lássam kibírta-e a Miltont.

„Biztos egy kamionos.”

Persze nem mindenki derült jót ezen a praktikán. Egy hurrikánmentesítéssel is foglalkozó férfi szerint esélye sincs, ha a Milton telibe kapja. Sajnos az egyelőre még nem derült ki, hogy hogyan vizsgázott a hevederes módszer, de az biztos, hogy ez a legkreatívabb hurrikánbiztos megoldás, amit a világ valaha látott.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek