Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
INSIDER

Szerző t.t.

Létrehozva: 2024.10.24. 14:40

Riasztás: a Coca-Cola 26 millió palack üdítőt kivon a forgalomból

Fémdarabok lehetnek a palackokban. Riasztást adott ki a Coca-Cola.

Riasztás a Coca-Colától. Gyártástechnikai hiba miatt a 0,5 literes palackokban apró fémdarabok lehetnek, a cég ezért "elővigyázatossági visszahívásról" döntött - írja a krone.at.

Riasztás
Gyártástechnikai hiba történt. Riasztás érkezett a Coca-Colától - Fotó: Yakov Oskanov /  Shutterstock

 

Riasztás: 26 millió félliteres tételt visszahívnak


A Coca-Cola bejelentette, hogy az italok gyártása során eltört egy szita. Ezért előfordulhat, hogy apró fémdarabok vannak a palackokban. A Bécsi Piaci Irodával folytatott konzultációt követően a Coca-Cola úgy döntött, hogy elővigyázatosságból visszahívja a 2025. február 4. és 2025. április 12. közötti lejárati határidejű  Coca-Cola, Fanta, Sprite és MezzoMix márkák 0,5 literes palackjait.
A visszahívási kampány 26 millió palackot érint Ausztriában, ezeket meg kell semmisíteni.

Népszerű típusok érintettek


 

A visszahívás a márka számos márkájára vonatkozik. Ezek a következők: Coca-Cola (Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Lemon, Coca-Cola Zero Sugar Zero Koffeine, Coca -Cola Light), Fanta ( Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Lemon Zero, Fanta Exotic Zero), Sprite (Sprite, Sprite Zero) és MezzoMix.

A fogyasztóknak az élelmiszer-kiskereskedők a nyugta bemutatása nélkül is visszatérítik a termék árát. A Coca-Cola HBC Austria GmbH elnézést kért az ügyfelektől.
A visszahívást a kereskedőknek, vendéglátóknak is végre kell hajtaniuk, és haladéktalanul meg kell szüntetni az érintett tételek értékesítését. A Bécsi Piaci Hivatal és az érintett szövetségi államok illetékes hatóságai a következő napokban ellenőrizni fogják a rendelkezés végrehajtását.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek