INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.28. 11:30

Repont app: 5 lépés, hogy könnyebb legyen a visszaváltás

Ezek segítségével még a bankszámlád is hízni fog. A Repont app használatával gördülékenyebb lehet a visszaváltás.

A Repont visszaváltó automaták után már a Repont app is elérhető, mely azt a célt szolgálja, hogy minél kényelmesebbé és praktikusabbá tegye számodra a hónapok óta elérhető visszaváltást. Most ennek részleteit tudhatod meg!

20240710_repont_008_VZ, Repont app, Repont applikáció, Repont visszaváltó automata, műanyag palack, fém doboz, üveg, visszaváltás
A Repont app használatával egyből a számládra kerül a visszaváltás összege Fotó: Vémi Zoltán / VG

A Repont applikáció használata szinte pofonegyszerű, főleg akkor, ha elolvasod ezt a cikket és leköveted azt az 5 lépést, amellyel rutinná válhat a műanyag palackok, fém dobozok és üvegek visszaváltása.

Lássuk a Repont app használatának 5 lépését!

  1.  Töltsd le a Repont appot és regisztrálj!
    Lépj be a mobilodba, majd töltsd le a Repont applikációt, melyet követően regisztrálj a rendszerbe, amit csak magyar bankszámlaszám megadásával tudsz megtenni.
  2.  Vidd vissza a csomagolást
    Gyűjtsd össze, majd vidd vissza az ép, visszaváltási jelöléssel ellátott italcsomagolásokat, azaz a műanyag palackokat, a fém dobozokat és az üvegeket, majd helyezd a be a Repont visszaváltó automatába a vonalkóddal felfelé fordítva.
  3.  Nyisd meg a Repont appot
    Fogd a mobilod, nyisd meg a Repont appot, kattints az alsó sorban a Repont logóra az egyedi QR kód megjelenítéséhez, majd tartsd oda az automata QR kód olvasójához. Ez az olvasó annál a nyílásnál van, ahol a vouchert, vagyis a papír alapú utalványt kapod, amit az adott boltokban vásárláskor felhasználhatsz vagy készpénzre válthatsz.
  4.  Kérd a visszaváltási díjat
    Kérd a visszaváltási díjat a kifizetés gombra kattintva és az összeg hamarosan megérkezik a bankszámládra, melyet így bárhol, bármire költhetsz. Nem pusztán abban a boltban használhatod fel vagy annál az üzletláncnál, mely Repont automatájába betetted a csomagolásokat korábban.
  5.  Ismételd a folyamatot
    Az első lépést természetesen csak egyszer kell elvégezni, de onnantól kezdve, hogy a mobilodon az app és regisztráltál, a második lépéstől kezdve annyiszor ismételheted a folyamatot az ötödik lépésig, ahányszor csak szeretnéd.

Talán mondanunk sem kell, hogy a gyorsaság és az egyszerűség mellett, így nem lesz nálad olyan utalvány, melyet csak az adott boltokban használhatsz fel, valamint nem kell készpénzre váltanod az utalvány összegét. Így a számládon a pénz, amit máris költhetsz, ahol és amire szeretnéd.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek