Létrehozva: 2024.10.07. 12:42

Pénzjutalmat kap, aki megtalálja a kaszinóból eltűnt családapát

150 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni a három hónapja eltűnt Kalányos Gábort. A pécsi kaszinóból eltűnt családapa semmilyen életjelet nem ad magáról. Felesége a fényképével igyekszik elérni, hogy nyolc hónapos kisfiuk ne felejtse el az édesapját, fotóról még mindig megismeri.

Pénzjutalmat ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni a pécsi kaszinóból eltűnt édesapát. Kalányos Gábor még július 19-én ment el otthonról játszani, és ugyan hajnalban telefonon értesítette a párját, hogy hazaindul gyalog, azóta sem érkezett meg. A férfi szerettei már a legrosszabbtól tartanak, mégis reménykednek abban, hogy Gábor élve előkerül.

kaszinóból eltűnt
családapa
Kalányos Gábor
A kaszinóból eltűnt családapa nem jelentkezik (Olvasói fotó)

Egy emberek keresésére szakosodott csoport vezetője úgy döntött, hogy 100 ezer forintot ad a nyomravezetőnek. Én ezt kiegészítem 50 ezerrel. Többel sajnos nem tudom, mert el kell tartanom a kisfiamat, Gáborkát. Dolgozni egyelőre nem tudok, hiszen a babám még csak kilenc hónapos lesz

 – mondta Mercédesz, Gábor élettársa.

A kaszinóból eltűnt családapa édesanyja segít menyének

A fiatal nő azt is elmondta, hogy jelenleg az anyósánál lakik a csecsemővel.

Nagyon jó a kapcsolatunk, a mama sokat segít a kisfiam gondozásában. Természetesen nem telik el nap, hogy ne beszélnénk Gáborról. Arra is figyelünk, hogy Gáborka ne felejtse el az édesapját. Sokszor megmutatjuk neki a fényképét, olyankor a baba szinte bele akar mászni a telefonba

– mesélte az élettárs.

Gáborka megismeri az édesapját a képeken (Olvasói fotó)

Mercédesz az elmúlt hetekben többször is járt a rendőrségen a párja ügyében.

Még az eltűnése után leadtam Gábor fogkeféjét, hogy szükség esetén meglegyen a rendőröknek a párom DNS-mintája. Két hete ismét behívtak, mert Pécs környékén megtalálták egy férfi holttestét. Hamar kiderült, hogy a maradványok nem Gábortól származnak, mert az illetőnek a párommal ellentétben tetoválás volt a nyakán. Megkönnyebbültünk, hiszen így tovább él bennünk a remény, hogy a kedvesem egy nap hazatér!

– fejezte be Mercédesz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek