Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
NÍNÓ

Szerző Kóré Károly

Létrehozva: 2024.08.29.

Elkaszinózott 170 ezer forintot, majd nyomtalanul eltűnt egy családapa Pécsről

Mintha a föld nyelte volna el, eltűnt egy 27 éves édesapa. Kalányos Gábor még július 19-én úgy döntött, hogy az egyik pécsi kaszinóban megsokszorozza a család 170 ezer forintját, de kudarcot vallott. Ezek után gyalog indult haza a 2,5 órányi járásra lévő kővágószőlősi otthonába, de oda nem érkezett meg. A párja azóta is elkeseredetten keresi.

Szerző Kóré Károly

Kalányos Gábor és párja, Adrienn sokat dolgozott külföldön, hogy felépíthessék itthoni életüket. Együtt helyezkedtek el egy étteremben, a férfi konyhai kisegítőként, a nő felszolgálóként. Mikor megtudták, hogy Adrienn gyermeket vár, úgy döntöttek, hogy hazaköltöznek. A kismama már a 34. hétben járt, amikor autóbalesetet szenvedtek. Adrienn szerint csakis Gábor lélekjelenlétének köszönhetik az életüket. Ugyan Adrienn több csontja eltört, a babának nem esett baja. A kis Gábor Naren végül öt hónappal ezelőtt megszületett. Mivel közös lakhatásuk nem volt, rokonok fogadták be őket. Amikor végre találtak egy albérletet Pécsett, megállapodtak a tulajdonossal, hogy azonnal beköltözhetnek, a kauciót pedig ráérnek a következő héten kifizetni. Ez azonban már nem történt meg, mert Gábor rejtélyes körülmények között eltűnt, és azóta sem jelentkezett. A család így az albérletet is elvesztette.

Adrienn hazavárja párját  Fotó: Olvasói

 

Megünnepeltük a születésnapomat, majd Gábor július 19-én este 40 ezer forinttal elment a kaszinóba. A pénzt elbukta, ezért hazajött, de nem maradt itthon, hanem visszament a játékbarlangba taxival. Akkor már 130 ezer forintot veszített. Felhívott telefonon, hogy vigyek neki pénzt taxira, mert annyi sem maradt nála, hogy a fuvart kifizesse. Megjegyeztem neki, hogy mindössze 6 ezer forintunk maradt, amiből Gáborkának szeretnék pelenkát venni. Azt mondta, megérti, inkább hazajön gyalog

 – mesélte a Ripostnak Adrienn. Ekkor beszéltek utoljára. A családanya leszögezte: egyáltalán nem szidta kedvesét a pénz miatt, mert ők minden probléma esetén a megoldásra koncentrálnak, ráadásul Gábort a jó szándék vezérelte, egyébként pedig napokon belül vártak egy külföldi utalást.

Az én párom sosem tett olyat, hogy nem jelentkezett. Az eltűnését már másnap bejelentettem a rendőrségen, de persze a rokonok segítségével én magam is nyomozni kezdtem. Az emberektől mindenféle információt kaptam. Volt, aki azt mondta, hogy belefulladt egy tóba, mások szerint megölhették, de az is lehet, hogy elrabolták

 – mondta az aggódó élettárs, aki valószínűsíti, hogy Gábor bajba keveredett.

A kis Gábornak apára is szüksége van  Fotó: Olvasói

Az egyik rokonunkat egy nap betuszkolták egy autóba, elhurcolták, majd megverték. Azt követelték tőle, hogy ne nyomozzon Gábor után. A családtagunk annyira megijedt, hogy nem mert feljelentést tenni a rendőrségen

 – tette hozzá Adrienn.

"Nem hiszem, hogy Gábort megölték, hiszen nem volt ellensége. Mindenkivel jól kijött. Hiányzik, nélküle nem teljes az életem és a kisfiunknak is szüksége van az édesapjára" 

–  mondta a családanya. A baleset emléke csak még szorosabbá tette a kapcsolatukat.

Kizárólag Gábornak és Istennek köszönhetjük, hogy élünk. A baleset alatt ugyanis mellette ültem az autóban. A másik sávban egy fiatal férfi 150-es sebességgel próbált előzni, mi csupán 50-60-nal haladtunk. A párom a bajt időben észlelte, és azonnal félrerántotta a kormányt az árok felé

 - elevenítette fel Adrienn a történteket.

"Nem felejtem el a csattanás előtti pillanatot. Gáborral összenéztünk, miközben az egyik kezemmel az ajtóba kapaszkodtam, a másikkal a kedvesembe. Kis híján az eszméletemet is elvesztettem, mert hirtelen nem kaptam levegőt.  Elöntött a melegség és nagyon megijedtem, mert a baba is liftezett egyet a hasamban. Még szerencse, hogy nem szakadt le a méhlepény! "

Adrienn lábát azóta is csavarok tartják össze. Még vannak fájdalmai, de azok most kevésbé zavarják, mint Gábor hiánya. Nagyon reméli, hogy hamarosan újra ölelhetik egymást.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek