Létrehozva: 2024.09.01.
Módosítva: 2024.09.01.

"Apja hangjára boldogan nevet" - így mond mesét a kaszinózás után eltűnt Gábor 5 hónapos fiának

TikTok videók segítségével tartják életben a július 20-án eltűnt családapa 5 hónapos kisfiának emlékeit. Gáborka az édesapja hangját hallva elmosolyodik és boldogan rúgkapál. A család már a legrosszabbtól tart, mégis bízik be, hogy Kalányos Gábor hamarosan előkerül.

Gábor július 19-én egy pécsi kaszinóba ment Kővágószőlősről. Még hajnalban felhívta gyermeke édesanyját, Andreát telefonon, és megbeszélték, hogy gyalog megy haza, vállalva ezzel a 2,5 órás utat. A férfi azonban azóta sem érkezett meg. Andrea a teljes rokonság segítségével nyomozásba kezdett, de a próbálkozásaik nem vezettek eredményre. Mindenféle téves információt kaptak, melyek szerint Gábort megölték és bedobták egy víztározóba, mások szerint a férfi egyszerűen összeesett valahol. A család abban biztos, hogy a családfő nem önszántából tűnt el, hiszen a rajongásig szereti az élettársát és a kisfiát is. Adrienn a Borsnak kifejtette, hogy Gáborkának szüksége van az édesapjára. Most a 27 éves férfi édesanyja mesélt megható részleteket a fiáról és az unokájáról.

Gábort hazavárja az édesanyja / Fotó: Olvasói

Gábor családcentrikus ember. Rengeteget foglalkozik a kisfiával. Beszél hozzá, megfürdeti, és tisztába is teszi

– mondta Zsuzsa, aki szerint egy 5 hónapos baba emlékei hamar törlődnek, de ők szeretnék elérni, hogy ha Gábor előkerül, ne tűnjön idegennek a baba számára.

Gáborka megismeri az édesapja hangját / Fotó: Olvasói

Szerencsére rendelkezésünkre áll néhány TikTok-videó Gáborról. Ezeket rendszeresen lejátsszuk Gáborkának, aki nagyon jól reagál az édesapja hangjára. Egyértelmű, hogy megismeri őt. Boldogan nevet és rúgkapál. Ezt nem is csodálom, hiszen a fiam a videón egy magyar népmesét mond

– magyarázta a nagymama, és hozzátette: Adrienn és a kisfiú most ideiglenesen hozzá költözött, hogy a fiatal menyének mindenben segíthessen.

Gábort egyébként a párján, az édesanyján, és a kedvesén kívül a kisöccse is hiányolja. Ő a lapunkon keresztül üzent a férfinek:

Gyere haza, bátyus!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek