INSIDER

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.29.

"Felhívott és mondta, hogy apa bajt csináltam" - így tudta meg az öcsödi, 17 éves gyilkos apa, mit tett fia

A dráma pillanatokat a férfi sosem felejti, azt szeretné, mások tanuljanak a történetükből.

Mint arról korábban beszámoltunk, tragikus gyilkosság történt Öcsödön augusztus 27-én. Az áldozat egy 83 éves idős férfi volt, Gyuri bácsi, akinek halála sokkolta a helyieket, miután a környéken mindenki kedvelte őt. A gyilkos egy mindössze 17 éves volt, aki téglával verte agyon szomszédját. A férfi egy napig feküdt holtan otthonában, míg a hatóságok a helyszínre nem érkeztek azt követően, hogy apja bevitte a kuntszentmártoni rendőrségre a fiát. Ezekről a szívszorító pillanatokról beszélt most az összetört szívű családapa.

gyertya, gyász, tragédia
A 83 éves Gyuri bácsi egy napig feküdt holtan lakásában. Fotó: Unsplash

Az egész dráma a család részéről ott kezdődött, amikor a fiú felhívta az apját:

Felhívott és mondta, hogy apa bajt csináltam és mondta, hogy ebből nem tudsz kivenni. Gyere apa, mert be fogok menni a rendőrségre, fel kell, hogy adjam magam, mert olyat csináltam apa, ami nem jó.

 - emlékezett vissza a férfi, aki másnap vitte be fiát az őrsre, miután a kitisztult. A tini ugyanis súlyos drogfüggő volt, a tragédiát is ez okozta. Drog hatása alatt támadt rá a 83 évesre, miután pénzt akart tőle szerezni kábítószerre. 

Bevittük, elmondta, hogy mi történt és nagyon szégyelli ezért magát, de már, nem tud mit csinálni, kitisztult, kattogásába tette azt mondta nekem. Ebből nem tudom már kivenni az a baj, ami tett azért meg kell, hogy szenvedjen, nagyon sajnálom. 

- közölte az apa, aki saját szenvedése miatt fontos üzenetet küldött más drogos fiataloknak. Azt akarja, hogy mindenki tudja, hova vezet a kábítószer-használat. A szülőket is figyelmeztetni akarja. Fia a gyilkosságért ugyanis akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

Nem szeretném, hogy senkinek az apukája úgy járjon mint én, vagy mint az én kisfiam. Nagyon vigyázzatok és ez visszacsinálhatatlan, de remélem, hogy ebből tanulni fog mindenki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek