dosszié ikonMagyar Péter
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.03. 14:15

Itt a döntő bizonyíték: Magyar Péter hazudott Vogel-ügyben

Se szeri, se száma már a baloldali messiás hazugságainak. Lassan egy lexikont is megtöltenének Magyar Péter kamuzásai, most például a szakításával nem stimmel valami.

Ha valakire illik az a kifejezés, hogy kamugép, akkor Magyar Péter mindenképpen közéjük tartozik. A baloldal üdvöskéje hazudik árvíz idején, kamuzik a munkájáról, nem mond igazat a nézeteiről és most nagyon úgy tűnik, hogy a magánéletében sincs ez másképp.

Magyar Péter
Magyar Péter már nem nagyon tudja észben tartani, hogy mikor mit kamuzott. Valljuk be őszintén, ilyen mennyiségű hazugságot nem is lehet

Magyar Péter nem mondott igazat a szakításról

Mint köztudott, valamikor a júniusi választások előtt szakított Magyar Péter és Vogel Evelin, bár Magyar az eredményvárón még azt kamuzta, hogy kedvese azért nincs vele, mert magánügyi dolga van, a kisfiával kell lennie. Ekkor azonban már régen nem voltak együtt. Vogel Evelin az Indexnek adott korábbi interjújában elmondta, hogy barátja arra kérte, szakításukat csak a választások után hozzák nyilvánosságra. A fiatal nő jószándékát jelzi, hogy ezt meg is tette.  

A baloldali politikus azonban csak pár nappal a választások után mert előállni az igazsággal, egy Facebook posztban tudatta, hogy barátnőjével véget ért a kapcsolatuk. 

A baloldaliak messiása ekkor azt írta a poszthoz, hogy #hála, #köszönet. Ez arra utal, hogy Magyar Péter nem haragudott Vogelre, éppen ellenkezőleg, hálás volt neki.

Ma már azonban a politikus teljesen mást állít! Szerinte az vezetett a szakításhoz, hogy a kapcsolatuk elmérgesedett a végefelé, ennek a fő oka pedig az volt, hogy Vogel titokban hang- és képfelvételeket készített róla. Tehát Magyar Péter mai narratívája szerint tudta, hogy a nőnek léteznek titkos felvételei, azokat pedig majd idővel, lehet, nyilvánosságra is akarja hozni. A politikus a szakításkor mégis hálás volt az exének és köszönetet is mondott neki. Valljuk be, ez nem túl hihető történet...

Nagyon kellemetlen felvételek készülhettek

Magyar az elmúlt egy hétben több interjúban is arról beszélt, hogy biztosan léteznek ezek a felvételek és nagyjából sejti is, hogy mik lehetnek rajta. A Telexnek adott interjúban idegesen azt is mondja, hogy a több órás felvételek egyes részei biztosan kellemetlenek lesznek az ő és pártja számára.

A baloldali politikus hozzátette, hogy természetesen nagyon nincs rendben az, hogy titokban felvételek készültek róla. Hozzáteszi, hogy amikor ő vette fel a saját feleségével való magánbeszélgetéseit, azzal nem volt semmi probléma, az szerinte egy fontos ügyet szolgált. 

Az ATV-ben még ennél is tovább ment, nem tudni, hogy elszólásról volt-e szó, de abban az interjúban már konkrétumot is említett, ezek szerint Magyar Péter nem zárja ki, hogy ágyban készült videók is vannak egy fiókban. 

Rekordnézettséget hozó interjú

Az interjúban Vogel Evelin a következőkről beszélt: Már a Tisza Párt megalakulásakor Magyar Péter barátnője volt, így látta, nem egyedül Magyar érdeme volt, hogy idáig jutott. A megfelelő emberek támogatására volt szüksége, akik hittek a változásban.

A fiatal nő utalt megismerkedésükre, valamint kapcsolatukra. A politikus elmondta neki, miért mondott le az állami cégekben betöltött pozícióiról, de ezt a nő már nem hiszi el, hogy valóban így történt. Sőt azt is kétli, hogy valóban változást akart az országban. Vogel Evelin állítása szerint a kampányidőszakban Magyar Péter csak saját magára koncentrált. A csapata foglalkozott a szervezetépítéssel, és ha elégedetlen volt, akkor barátnőjén vezette le a feszültséget. 

Nehéz eset volt, negatív visszajelzései voltak, mindenki rosszul dolgozott, mindenki hülye, mindenki agyhalott.

Vogel Evelin szerint a Tisza Párt elnökének titka abban rejlik, hogy olyan környezetből jött, hogy hitelesen tud beszélni.

Ki tudja rántani az apátiából az embereket, jó kommunikációs készségei vannak. Viszont az emberek nem látják, kicsoda valójában, „mert ő nem az, aminek látszik”.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek