INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.19. 13:01

Megállás nélkül hazudik Magyar Péter az árvízi védekezésről

Magyar Péter folyamatosan hazugságokat terjeszt az árvízi védekezésről.

Még az évtized árvízének nevezett természeti katasztrófa sem elegendő indok Magyar Péternek, hogy befejezze a hazudozást. A baloldali politikus lapátoló önkénteseket csitít le, hogy ne zavarják a Facebook-élőzését, folyamatosan álhíreket terjeszt és megpróbálja az emberek bizalmát aláásni az árvízi védekezést illetően. Magyar Péter még az árvizet is a politikai haszonszerzésre használja fel. 

A történelmi árvíz miatt összefogott az ország, de Magyar Péter még ezt a veszélyes időszakot is politikai haszonszerzésre használja. Fotó: MW

VIP-ellátás árvíz idején is

Ha éppen Magyar Péter nem élőzik a Facebookon vagy nem készülnek róla kamu PR-fotók lapátolás közben, akkor a gáton számára felállított VIP-sátrakban tengeti a szabad idejét. Feltehetően itt szerkeszti azokat a posztokat, amik hemzsegnek a védekezést is érintő hazugságoktól. 

Magyar Péter, ha éppen nem posztol valami hazugságot az árvízi védekezésről, akkor VIP-sátorban pihenget.

Hátráltatja az önkéntesek munkáját

Be kell vallani, hogy ritkán látni akkora érzéketlenséget, mint amit a baloldali politikus engedett meg magának az árvízi védekezés közben. Gyorsan lapátot ragadott, hogy egy Facebook-bejelentkezés közben úgy tűnjön, ő is tesz valamit a hazáért, nem csak ül a VIP-sátorban.

A háttérben azonban önkéntesek valóban dolgoztak, lapátolták és hordták a dögnehéz homokzsákokat. Ez nem tetszett Magyar Péternek, mert a zajok beszűrődtek az élőzésébe. Ekkor elszakadt nála a cérna, és nagyképűen, lekezelően hátraszólt, hogy hagyják abba a védekezést, mert az zavarja a budai úrifiú élőzését...

Az erről készült felvételt itt tudod megnézni:

De az interneten kering olyan fotó is, ahol homokzsákokkal pózol, miközben mögötte a valódi segítőket feltartóztatja a védekezési munkálatokban. 

Magyar Péter segítség helyett inkább hátráltatja az árvízi védekezést.

Vác baloldali polgármestere is cáfolja Magyar Pétert

A váci bejelentkezésében is az árvízi védekezést támadta Magyar Péter. A baloldali politikus azt állította, hogy csak 20-30 katona vesz részt az árvízvédelmi munkában Vácnál. Azonban a város ellenzéki polgármestere, Matkovich Ilona szerda reggel 100 segítő katonáról írt a Facebookon.

A polgármester asszony találkozott Magyarral is, akinek egy videó tanúsága szerint éppen azt magyarázta, hogy hamarosan végeznek a katonák, mert éjjel-nappal dolgoznak. Egy másik videójában Matkovich bemutatta, hogy a honvédség egyenruhásai a homokzsákokat pakolják, láthatóan jóval többen a Magyar Péter által említett létszámnál.

Nem ez Magyar első hazugsága a védekezés kapcsán. Miközben hétfőn szintén a védekezést ellátó hatóságok felkészültségét támadta, vasárnap még egy Brüsszelbe írt levélben arról írt, hogy „a hatóságok készen állnak” a védekezésre.

Magyar Péter hazugságainak tételes cáfolatát a Patrióta nevű Youtube-csatorna is elvégezte. A videót itt lehet megtekinteni:

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek