Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.10. 19:20

Budapest: Így bukott le Magyar Péter, aki megállapodott Karácsonnyal

Saját magát buktatta le Magyar Péter, mégis megszülettek limonádézás közben Karácsonnyal a háttéralkuk. Budapest ismét egy színjáték áldozata.

Mégiscsak megszülethettek azok a háttéralkuk Magyar Péter teraszán, limonádézás közben. A baloldal új messiása maga szólta el magát, hogy ő ajánlotta Karácsony Gergelynek, hogyan tudná a Budapest közgyűlését megkerülve átmenteni Kiss Ambrust a jövőnek. Bár a főpolgármester az egyeztetést követően látványosan kifakadt, hogy nem tud együttműködni a tiszásokkal, akik kizárólag Vitézy Dávidot szavazzák meg főpolgármester-helyettesnek, miközben ő Kisst szeretné, most bebizonyosodott, hogy mindez színjáték volt a részéről.    

budapest
Budapest: Magyar Péter elszólta magát, ő ajánlotta Karácsonynak Kiss átmentésének módját Fotó: MW

Budapest továbbra is a háttérmutyik városa

Magyar kotyogására Szentkirályi Alexandra mutatott rá videójában. Mint fogalmazott: "Magyar Péter maga kottyintotta el, hogy ő javasolta Karácsonynak Gyurcsány emberét"– hívta fel a figyelmet a frakcióvezető, aki bizonyítékot is felmutatott. Ebben a többször is hazugságon ért baloldali messiás maga mondta ki:  

Jó munkát kívánok Kiss Ambrusnak, jómagam javasoltam azt a főpolgármester úrnak a múlt csütörtöki tárgyaláson, amiről mi nem szivárogtattunk ki, mert ez volt a megállapodás. Pont én javasoltam neki


– nyilatkozta Magyar.

Budapest
Szentkirályi Alexandra rámutatott arra a színjátékra, amely Budapest színfalai mögött zajlanak Fotó: Arpad Kurucz

 Szentkirályi Alexandra rámutatott a részletekre is: 

A szivárványkoalíció teraszán nemcsak ezt osztották le, hogy ki milyen bizottságot és pozíciót visz, hanem azt is, hogy tartsák meg Gyurcsány embereit úgy, hogy arról szavazni kellene. Magyar Péter javasolta Karácsonynak, hogy trükközzék ki a közgyűlést, és Kiss Ambrus inkább Budapest főigazgatója legyen, ha a közgyűlés többségét nem tudják Gyurcsány embere mögé tenni

– emelte ki a Fidesz-KDNP frakcióvezetője, hozzátéve: "Magyarul, amikor szembejött a villamos és kiderült, hogy nincs Karácsony Gyurcsány nélkül, akkor egyszerűen kitrükközték a közgyűlést és Kiss Ambrust megtették Budapest főigazgatójává".

Szentkirályi videóját itt nézheted meg:

 

Budapest: Másik Gyurcsány-fióka a Városházán

Mint megírtuk, a napokban landolt Balogh Samu, a főpolgármester korábbi kabinetfőnöke Ferencváros egyik cégénél, ahol már munkába is áll. Balogh a várostervezés stratégiai irányításáért, valamint az azzal összefüggő végrehajtás összehangolásáért volt felelős a Karácsony Gergely vezette Városházán eddig. A főpolgármester sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy vált, így Balogh Samu székébe Szentirmai Judit ült át. Szentirmai 2019-ben került a városházára önkormányzati főtanácsadóként és közigazgatási szakreferensként. Korábban, Bajnai Gordon miniszterelnöksége alatt a Szociális és Munkaügyi Minisztérium koordinációs szakállamtitkára volt. Arról vita volt, hogy Balogh maga mondott-e fel, vagy Karácsony számolta fel a közös munkát, de Balogh később úgy nyilatkozott, hogy ő lépett ki. Sokáig nem kellett a bizonytalanság szelét megéreznie, hiszen az éppen helyi minidiktatúrát kiépítő, amúgy a Kutyapárt frakciójában ülő polgármester, Baranyi Krisztina azonnal megkínálta egy zsíros állással. Balogh már a Ferencvárosi Vagyonkezelő és Városfejlesztő Zrt. (FEV IX. Zrt.) igazgatósági tagja. Ez az egyik legnagyobb cége Ferencvárosnak, információink szerint, az előző ciklusban több szabálytalanságot is feltártak belső ellenőrzések ennél a cégnél, amely ráadásul a legtöbb »ejtőernyős« politikusnak biztosít fizetést. Érdekesség, hogy a céget az a Pataki Márton vezeti, aki korábban az MSZP óbudai képviselője volt, majd a pártból való kilépése után az Együtt egykori elnökségi tagja lett, aztán innen is dobbantott, és a Momentumba lépett át. 

A kotyogás nem hiányzott Karácsonynak

Annyi bizonyos, hogy Magyar Péter állandó (vélhetően szándékos) kotyogása nem hiányzott a főpolgármesternek, akinek mostanság van épp elég gondja, hiszen gyűrűzik az akár hozzá is elérő, több baloldali vezetésű kerületet átszövő óbudai korrupciós botrány Ráadásul Magyar korábban is "elszólta magát", akkor azt árulta el hencegve, hogy limonádézás közben döntöttek Budapest sorsáról. Azaz zárt ajtók mögött osztogatták ki a pozíciókat Szentkirályi szerint.

Ugyanolyan balliberális káoszkoalíció van készülőben, mint ami már számtalanszor tönkretette a városunkat. A Karácsony–Magyar Péter-paktum jól mutatja, hogy milyen jövőt szánnak a fővárosnak. Háttéralkuk és a budapestiek teljes kizárása. Magyar Péter gyorsan beletanult az elvtelen, valós hatalomvágyba.

– mondta a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek