Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
INSIDER

Szerző Kóré Károly

Létrehozva: 2024.10.24. 19:00

"Mardossa a lelkemet, hogy nem tudom átölelni" - Égi jelet küld családjának Tifany

Rendszeresen ajándékot vesz a családja a 11 évesen, tavasz végén elhunyt Tifanynak. A kislány halálát egy súlyos genetikai betegség okozta. A gyermek édesapja biztos benne, hogy a kis kamasz folyamatosan velük van.

Négyéves kora óta betegségek gyötörték a 11 esztendősen, május 21-én, kedden elhunyt kislányt. Tifany szervezete többször és többféle kórt legyőzött. A koronavírussal is sikerrel felvette a harcot, de aztán egy még súlyosabb, genetikai eredetű elváltozás jelentkezett a gyermek törékeny testében. Az már erősebbnek bizonyult nála.

Tifany
elhunyt kislány
Az elhunyt kislány családja örökre emlékezni fog Tifanyra Fotó: Olvasói

Mihály, a kislány gyászoló édesapja most elmesélte a Ripostnak, hogyan telnek manapság a mindennapjaik. A családfő még két gyermeket nevel a párjával, Szilviával.

"Van, amikor a házban félrevonulok, és – ügyelve arra, hogy a gyerekek ne lássák - megiszom maximum két sört. Nem szeretném, hogy a fiam és a lányom azt tanulja meg, hogy az alkohol bármire is megoldást jelent, de bevallom, én egy kicsit ellazulok ilyenkor, és kisírom magamat. Arra is vigyázok, hogy ne érezzék rajtam, hogy mennyire szenvedek Tify halála miatt" – mondta Mihály.

Az elhunyt kislány rendszeresen kap ajándékot az édesapjától

A kislány persze a testvéreinek is hiányzik. A család egy héten többször is felkeresi Tifany sírját, ezért a Mindenszentek napja nem is lesz számukra különösen rendkívüli, igaz, ajándékot visznek a nyughelyre.

"Tify nem hitt a halloweenben, de a tökfaragást szerette, ezért úgy döntöttünk, hogy viszünk majd neki egy faragott lámpást. Amitől előre félünk, az a karácsony" – magyarázta a gyászoló apa, aki rendszeresen vásárol Tifanynak apróságokat.

Tifany
elhunyt kislány
Tifany még mindig édesapja mellett van Fotó: Olvasói

Két hete Máriapócson jártam, ahonnan hoztam egy kis oroszlánmedált, a horoszkópja miatt

 – mesélte Mihály.

- Tifanyt május 4-én még újra tudták éleszteni. Ezt úgy fogom fel, hogy azért jött vissza a halálból, hogy el tudjon tőlünk búcsúzni. A kislányomtól és Istentől minden kérdésemre megkaptam a választ. Ez nem teljesen azt jelenti, hogy már elfogadtam, hogy Tify a mennybe költözött, de az elmúlt hetekben számtalan túlvilági jelet kaptam – árulta el a gyászoló férfi.

Sokszor érzem, hogy a kislányom itt van, velem. Olyankor teljesen megnyugszom. Sokáig a vasútnál dolgoztam vagontakarítóként, de azt a munkát otthagytam. Egy ideje az építőiparban tevékenykedem. Nemrég részt vettem egy kisház bontásában, és egyszer csak megláttam Tify arcát egy ablakban. Olyan volt, mint egy tükörkép. Tudtam, hogy a lakásban nem tartózkodik senki, és persze megismerem a saját gyermekem vonásait. Az viszont mardossa a lelkemet, hogy nem tudom a lányomat átölelni

 – fejezte be Mihály.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek