INSIDER

Szerző Kóré Károly

Létrehozva: 2024.05.29.

Tifany üzen az égből: Megható csodákat tapasztal Misi a 11 éves kislánya halála után

Elállítja az esőt és megjelenik szeretteinek a 11 évesen elhunyt Tifany. A kislány gyászoló édesapja döbbenetes csodákról számolt be a Ripostnak.

Természetfeletti jelenségeket tapasztal a 11 évesen, súlyos betegségben elhunyt Tifany családja. Misi, a gyászoló édesapa hisz benne, hogy ezeket a jeleket a gyermeke küldi, hogy a család végre megbékélhessen, és könnyebben feldolgozza a mérhetetlen fájdalmat.

Tifany jól viselte a szenvedést Fotó: Olvasói

Ha elveszítünk valakit, akit szerettünk, mindannyian keressük a miértjét. Tavaly év elején a nagybátyám halt meg, mert a magas vérnyomására nem szedte a gyógyszereit. Tőle el sem tudtam búcsúzni, ami nagyon fájt. Ami Tifany halálával kapcsolatban csakis csodának nevezhető, hogy nem kell a kérdésekre a válaszokat keresnem, mert azok jönnek maguktól, pontosabban Tify küldi azokat

 – mondta a Ripostnak Misi, aki tisztában volt vele, hogy gyermeke sokat szenved.

"A kislányom tudta, hogy nincs sok ideje hátra. Megfogadtam neki, hogy felnevelem a testvéreit, cserébe megígértettem vele, hogy lélekben mindig velünk marad. Akkor még nem tudtam, hogy éppen akkor búcsúzom el tőle" – mesélte az édesapa. Misi mindig is hitt Istenben, viszont abban nem, hogy az egyéb szellemi lények kapcsolatot tartanak az anyagi világgal. A tragédia óta viszont a családapa több misztikus élményt is megtapasztalt.

Tifny családja körében  Fotó: Olvasói

Miután Tify meghalt, megvettük a temetési ruháját. Egy fehér menyasszonyi ruhát választottunk, hogy királynőként mehessen el. Én fontosnak tartottam, hogy koronát is kapjon. A lábára fehér harisnyát húztunk, de cipőt már nem tudtunk ráadni, mert ödémás volt

 – mondta Misi, aki a búcsúztatás előtti éjjel azon gondolkodott, hogy az öltözék vajon tetszik-e a kislányának.

"Reggel kimentem a fürdőszobába, hogy leöblítsem az arcomat. Az ablakon át láttam, hogy szakad az ég, akkor így szóltam magamban: Tify, ha tetszik a ruha, állítsd meg az esőt! Kiléptem a fürdőszobától két méterre levő ajtón, és abban a pillanatban, mintha elvágták volna, elállt a csapadék" – emlékezett vissza Misi.

A temetés másnapján reggel Tifany keresztanyja, Misi húga telefonált a családnak, és elmesélte, hogy a hétéves kisfia látja Tifyt, aki a feltartott hüvelykujjával mutatta, hogy minden rendben van.

Az unokaöcsém megijedt, mert azt látta, hogy a lányom átmegy a falon. Mondtuk neki, hogy nem kell félnie, hiszen Tifany szereti őt. A következő napon ismét telefonáltak, akkor már Rickyvel beszéltem, hogy ismét látja Tifyt. Pontosan elmondta, hogy a kislányom milyen ruhát visel, pedig ezt senkinek nem mondtuk el. A koporsót sem nyitottuk fel a temetésen, mert nem akartuk, hogy lássák a gyerekek a halottunkat. Amikor megkértem, mondja azt Tifynek, hogy vegye le a cipőjét, Ricky azt felelte, hogy a gyermekemen nincs is lábbeli, csak egy csipkés zokni

 – mesélte Misi. Az édesapa erősen elgondolkodott, de még mindig kételyek gyötörték. A kis rokon azonban azt mesélte, hogy Tify éppen a konyhaasztalukon levő kekszből kér.

A kislány sokat horgászott az édesapjával  Fotó: Olvasói

"Megkértem Rickyt, ha csakugyan nála van Tify, kérdezze meg tőle, hogy a legutóbbi horgászásunk alkalmával ki merítette a horogra akadt hal alá a szákot. Az unokaöcsém közölte, Tifany azt mondja, hogy én" – árulta el az apa, és hozzátette: ezt a történetet ugyancsak senkinek nem mesélték el.
Misi mindezek után kinyilvánította: tudja, hogy sokan nem hisznek neki, de ő hiszi, hogy a csodák mögött a kislánya áll.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek