Létrehozva: 2024.09.21. 16:00

"Okozzon inkább valaki másnak örömöt Kriszti haja!" - A végstádiumú rákkal küzdő édesanya továbbadná az ajándékba kapott hajkoronát

Lilla egy igazi harcos, akit bár az orvosok a legrosszabbra készítettek föl. A végstádiumú daganattal harcoló fiatal édesanya abban bízik, hogy ő lesz a kivétel, aki meghazudtolva az orvostudományt, legyőzi az életét fenyegető kegyetlen betegséget és felnevelheti kislányát.

Egy édesanya életének legszebb napja az, amikor életet adhat gyermekének. Bár Lilla is átélhette ezt a csodálatos élményt, mikor kislánya Lorabella megszületett, ám boldogságát egy baljós esemény árnyékolta be: a fiatal édesanya mellében a szülészeten észrevettek egy csomót, amiről később kiderült, rosszindulatú. Lilla élete legörömtelibb időszaka egyben élete legnehezebb részévé vált, különösen mikor megkapta a lesújtó diagnózist: betegsége végstádiumú, gyógyíthatatlan.

végstádiumú
Lilla betegsége végstádiumú Fotó: olvasói

A fiatal és gyönyörű édesanya most veszítette el harmadjára a haját, ami nagyon megviselte. Bár minden egyes napért hálát ad az életéért, és végtelen pozitivizmussal tekint előre, életében vannak nehezebb időszakok és most ez is egy ilyen.
 

A kemoterápiának köszönhetően a 12 agyi áttétből csak 5 maradt, de sajnos megjelent egy új, amiből az orvosok arra következtettek, hogy már nem használ a terápia

 - magyarázza lapunknak Lilla, akinek a kezelését egy immunterápiával folytatták. Ez a terápia megtanítja az immunrendszert arra, hogy felismerje és megtámadja a rákos sejteket, így Lilla rettenetesen bízik benne. Bár a terápiától Lilla csak jót vár, sajnos újabb veszteséget is eredményezett.

Lilla harmadjára is elvesztette haját, így továbbadományozza a Krisztitől kapott hajat Fotó: olvasói

Nem rég kaptam egy csodálatosan szép hajat, úgy volt, hogy jövőhéten rá is építik a meglévő hajamra, de sajnos ez már nem fog összejönni. Bár az immunterápiától nem szokott, nekem teljesen kihullott az összes hajam. Így van ez, én mindig mindennel abba a néhány százalékba esek bele

 - nevet keserédesen Lilla, aki azért szeretett volna rögzített hajkoronát, mert 2 éves kislányával a játszótéren nagyon kényelmetlennek találja, és bár az ő lánya tudja, hogy ez miért van, más gyerekeket nem szeretne megijeszteni. Mivel Lilla nem tudja mi vár rá, úgy döntött, szeretné továbbadni a hajat.

Szeretném továbbadni, hogy ne csak itt porosodjon, inkább okozzon valaki másnak örömöt Kriszti haja

 - magyarázza Lilla, aki Krisztivel megbeszélte, hogy vagy egy sorstársának adja, vagy egy alapítványnak, akik daganatos gyerekeknek készítenek parókát igazi hajból. Lilla igyekszik mindig pozitív lenni, így orvosaitól egyelőre eddig nem merte megkérdezni, mi vár rá, ha mégsem működik nála az immunterápia.

végstádiumú
Lilla abban bízik, ő lesz a kivétel, aki legyőzi a rettegett betegséget Fotó: olvasói

Mivel alapból egy orvosi csoda vagyok azzal, hogy még élek, nem tudnak megijeszteni és egyébként sem akarok még azon görcsölni, ami még nem jött el. Hiszem, hogy ez a terápia működni fog és, hogy most is bele esek abba én a néhány százalékba, akik képesek legyőzni ezt az alattomos betegséget

 - zárja a 30 éves édesanya, akinek pozitivizmusa és az élethez való hozzáállása példa értékű.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek