Létrehozva: 2024.09.22. 19:15

TOP 5: A Balaton parti kísértetház rejtélye

Egyik pillanatról a másikra tűntek el a nyaraló lakói, drogosok támadtak meg egy nőt Békásmegyeren, megtalálták a bükkaranyosi fiú holtestét, és hasonló izgalmas cikkek érdekelték leginkább a Ripost olvasóit ezen a héten.

A Felfedező nevű urbexes ismét egy igazi rejtélyt osztott meg követőivel, ezúttal a magyar tenger partjára kalauzolta őket, ahol egy retro házat mutatott be, melynek lakói minden előzmény nélkül szó szerint eltűntek. A nyaraló a 70 -es évek múzeuma is lehetne, a régi bútorok és használati tárgyak azóta is érintetlenek a kísérteties helyen. Senki sem tudja, hogy mi lett a lakókkal. 

Balaton-parti
A Balaton parti nyaraló évtizedek óta érintetlenül áll  Fotó: beküldött/ A Felfedező-urbexes

Az ősz totálisan átrendezi az anyagi helyzetedet, az egyre csökkenő napfényes órák száma is hatással lesz rád, illetve a kora esti égre a Szaturnusz és a Neptunusz megérkezik, ami Európa és Magyarország főboszorkánya, Szegedi Erika szerint égi jelenség, és alaposan rányomja bélyegét a pénzügyekre.

2024072_Szegedi Erika__MK_MW_bulvar_07
Európa és Magyarország főboszorkánya anyagi változásokra figyelmeztet  Fotó: Mate Krisztian

Egyre többen panaszkodnak arról, hogy ellepték Békásmegyert a züllött, zűrös alakok. A helyiek szerint gyakoriak az erőszakos drogosok, akik belekötnek a ott élőkbe. Barbarával is épp egy ilyen kétes alak kezdett ki, ráadásul a saját lakóházának liftjében, ahol azt hitte, hogy biztonságban van. 

A drogos bejutott a békásmegyeri házba, ahol a liftben kezdte zaklatni Barbarát Fotó:  Ripost

Sokan indultak el, azért, hogy megtalálják az augusztus 20-án eltűnt Tóth Balázst. Azonban a heteken át tartó többszöri próbálkozás sem vezetett eredményre. Ahogy arról a Bors elsőként számolt be, bükkaranyosi tini holttestére az otthonától nem messze, a harsányi tévétoronynál leltek rá. A Ripost megszerzett egy felvételt, illetve egy fotót, amelyről kiderül, hogy hol volt a holttest. 

Otthonához közel találták meg Tóth Balázst  Fotó: olvasói

Külsőre is rémisztő férfi ólálkodik az egyik szegedi játszótérnél. A félelmetes alakról egy aggódó édesanya számolt be, akinek a rém megkörnyékezte a kisbabáját és erőszakosan viselkedett. Ha Ramóna nem lép fel kelló határozottsággal és kel a segítségére valaki, nagyobb baj is lehetett volna. 

Vélhetően a babakocsit akarta megszerezni a rémisztő alak Szegeden  Fotó: olvasói


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek