Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
INSIDER

Szerző K. D. R.

Létrehozva: 2024.09.16.

Elárasztották Békásmegyert a zűrös alakok: Hihetetlen, mi történt Barbarával a liftben

Egyre több panasz érkezik a lakóktól, hogy ellepték Békásmegyert a züllött arcok. A helyiek szerint gyakoriak a drogos arcok, akik erőszakosan lépnek fel a békásmegyeriekkel szemben. Barbarával is épp egy ilyen kétes alak kezdett ki, saját lakóházának liftjében.

Barbara az egyik III. kerületi csoportba írta ki pár napja a vele történteket. A békásmegyeri fiatal nő állítása szerint múlt hét csütörtökön, szeptember 12-én reggel épp beszállt a liftbe Kabar utcai otthonában, amikor egy „rossz külsejű fiatalemberrel" futott össze. Barbarát alkohollal és füves cigarettával kínálta, mindezt reggel 6 órakor, majd a HÉV aluljáróig követte. Mint kiderült, nem ez az első eset, hogy züllött arcoktól kell félnie a helyieknek. 

békás
Valahogy bejutott a békásmegyeri házba a gyanús férfi, majd a liftben kezdte zaklatni Barbarát Fotó:  Ripost

„Nőként számomra ez több mint ijesztő volt"

Barbara a Ripostnak elmondta, hogy a zaklatás itt még nem ért véget.

Alkoholt kínált és füves cigit akart a számba dugni. Nem értette meg, hogy nem kérek, majd a HÉV aluljáróig követett. Folyamatosan beszélt hozzám, lerázni nem tudtam szép szóval sem. Az aluljáróban hozzám is próbált érni, akkor magamra hívva mások figyelmét, hangosan, még egyszer rászóltam, hogy ne kövessen, hagyjon békén. Akkor sikerült végre leráznom magamról

– mesélte Barbara, aki az ügy után szólt is a közös képviselőnek, hiszen nőként veszélyben érezte magát a férfi társaságában. A legmegdöbbentőbb, hogy mindez fényes nappal, reggel 6 órakor megtörténhetett, amikor a legtöbben dolgozni mennek vagy iskolába igyekeznek.

„Kb. 165 cm magas, vékony, rövid barna hajú, kék pólóban és talán szürke térdnadrágban lehetett" – adott személyleírást a békásmegyeri nő. Barbara történetére több helyi is reagált, miszerint nem csak a Kabar utca 13-ban okoznak problémát az ilyen alakok.

békás
Barbarát Békáson, a Kabar utca 13-ban lepte meg a gyanús férfi Fotó: Google Maps

Egyre több a zűrös, veszélyes alak Békásmegyeren

Én is sajnos azt tapasztalom, hogy egyre több ilyen alak van Békáson... az aluljáró és a HÉV, piac környéke tele van

 „Csináljanak amit akarnak, de ne zaklassanak másokat!" – írták a békásiak.

Sok ilyen alak van sajnos békáson. Erőszakosak, éjjel részegen ordítoznak, kéregetnek. Hogy jutott be a házba? Rendőrt kell hívni.

– reagált kommentben egy helyi lakos. Sajnos azonban az a tapasztalat, hogy sok idegent is beengednek a házakba a lakók, így más otthon sem érezheti magát biztonságban az ember.

„A fiamat is megtámadta egy ilyen fazon 3 hete kb. a Jós és Szilke utca közötti részen. Mondjuk vele nem járt jól, de elég ijesztő volt így is" – írta hozzászólásban egy anyuka. Az említett utcák ráadásul csupán 10 percnyire vannak a Kabar utcától gyalog, így akár ugyanaz az illető is lehetett. A lakosok szerint egyre több Békásmegyeren a drogosnak, alkoholistának tűnő alak, így a helyiek már nem érzik magukat biztonságban, pláne miután világossá vált, hogy saját otthonukban is összefuthatnak velük. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek