Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.11.

Gyilkosság Békásmegyeren: döbbenetes vallomást tett a festőművésszel végző férfi

Féltékenység állhatott a kegyetlen gyilkosság hátterében.

Mint arról a Ripost is írt, a szörnyű gyilkosság a III. kerületi Madzsar József utca egyik panelházának tizedik emeletén történt, ahol holtan találták az ott élő festőművészt, N. Gézát. Bár a rendőrség július 4-én találta meg a férfi vérbe fagyott testét, a férfit vélhetően nem aznap, hanem öt nappal korábban ölték meg

Gézát egyik barátja verte agyon, a háttérben féltékenység állhatott Fotó: Facebook

Egy lakó elmondta lapunknak, hogy Gézával nem volt sok gond: kedvesen és udvariasan viselkedett. Azonban az utóbbi időben zűrös alakokkal barátkozott, akik gyakorta megjelentek a tizedik emelti lakásban, ahol aztán hajnalig tartó mulatozásba csaptak, több lakó szerint pedig drogoztak is. Öt nappal a rendőrség kiérkezése előtt ismét felhördült a lakóközösség, ugyanis a balhés férfiak megint megjelentek Gézánál. Ezután viszont csend lett, a festőművészt pedig nem látták többé. 

Kiderült, hogy nem véletlen, egyikük ugyanis brutálisan agyonverte a férfit, akinek holttestét hátrahagyta a lakásban, majd elmenekült. A zsaruk azonban időközben elfogták, tegnap (július 10.) pedig letartóztatták:

Szökés és bűnismétlés veszélye miatt a férfit letartóztatták 

- erősítette meg értesülésünket Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

Információink szerint a férfi beismerte tettét, azonban egyelőre nem tudni pontosan, miért támadhatott rá barátjára. Lapunk azonban úgy értesült, hogy féltékenység állhatott a történtek hátterében: Géza ugyanis nem csak együtt bulizott kétes hírű barátaival, de többen olykor nála is éltek, köztük egy negyvenes éveiben járó nő is. 

Bár kapcsolatuk elvileg csak baráti volt, a társaság több tagja így sem nézte ezt jó szemmel, így a gyilkosság napján ketten is felmentek a lakásba, hogy megrendszabályozzák a festőt. Úgy tudjuk, hogy egyikük megütötte Gézát, de ezután távozott, a most letartóztatott férfi azonban ott maradt, és brutálisan nekirontott, majd - információink szerint - puszta kézzel agyonverte. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, a letartóztatott férfi sorsáról később döntenek. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek