Létrehozva: 2024.09.28. 19:00

„Itt az idő felkészülni a sötét időszakra” - változásokat jósol Eszter boszorkány

Eszter boszorkány hasznos tanácsokkal is ellát bennünket. Különleges időszakot jósol.

Mágikus időszak kezdődik az őszi napéjegyenlőség után, szeptember végén.  A TikTok kedvenc boszorkánya, Tóth Eszter, Celestine változást jósol, szerinte a változás időszaka köszönt ránk.

jósol
Eszter változást jósol Fotó: beküldött

Mágikus együttállás, Eszter változást jósol

Szeptemberben több mágikus égi jelenséget láthattunk, a hónap végére pedig egy igazán különleges csodában lehet részünk. A Hold és az Oroszlán jegy legfényesebb csillaga, a Regulus együttállását nézhetjük meg 29-én hajnalban. A kékesfehér színű csillag kicsit több, mint három fokkal a 11 százalékos megvilágítású holdsarló alatt lesz látható. Az együttállás alatt érdemes magunkba szívni a változás energiáit. 

Szeptember 29-én hajnali 5 óra körül kedvezőek még a fényviszonyok az együttállás megpillantásához, a Hold ekkor nagyjából 20 fokos magasságban jár a keleti égen, a csillagot alatta kereshetjük - tanácsolja a National Geographic

Itt az idő felkészülni a sötét időszakra és önmagunkkal foglalkozni Fotó: Képünk illusztráció: pexels.com 

„Itt az idő felkészülni a sötét időszakra”

Szeptember végére már beköszöntött az igazi őszi időjárás, hamarosan elérkezik a tél. Eszter boszorkány szerint itt az ideje befelé fordulnunk és dolgoznunk önmagunkon, mert beköszönt a változások időszaka.  

Erős hangsúlyt kapnak a spirituális energiák, a spirituális ébredés, az intuíció. Ez egy nagyon transzformatív időszak kezdete. Eljött az ideje hálát adni, elengedni a régi mintákat, megtalálni az egyensúlyt az életünkben és elkezdeni befelé fordulni, itt az idő felkészülni a sötét időszakra. Összegezve, egy nagyon transzformatív időszakba lépünk, amikor elkerülhetetlen lesz az átalakulásunk

 - árulta el Celestine a Ripostnak, aki kiemelte: ilyenkor nagyon fontos az önvizsgálat, mindenkihez úgy állunk-e hozzá, ahogyan szeretnénk, hogy hozzánk is álljanak. Azt javasolja, hogy mindemellett próbáljunk meg minél pozitívabban gondolkodni. Tanácsként javasolja, hogy írjunk, vezessünk naplót, ebben jegyezzük fel a velünk történtek mellett az érzéseinket is és ha túl sok a negatívum, akkor azokon a dolgokon, a hozzáállásunkon, az érzelmeinken kezdjünk el dolgozni. Ha túl kaotikusnak érezzük a mindennapokat, akkor nem csak naplót, hanem tervező listát is érdemes készíteni, ezzel rendszerezni tudjuk a tennivalókat és így a gondolatainkat is. Hasznos lehet még a meditáció és a jóga is! 

 

„Észrevétlenül boszorkánnyá váltam”

Tóth Eszter, vagy - ahogy mindenki ismeri a mágikus körökben - Celestine, pár éve fedezte fel különleges képességeit és vált boszorkánnyá. A gyönyörű budapesti nő folyamatosan fejleszti magát, számmisztikával és asztrológiával is foglalkozik.

„Észrevétlenül boszorkánnyá váltam és most már olyan, mintha mindig is az lettem volna. A boszorkányság nem csak egy mesterség, hanem egy életszemlélet is”- mondta Eszter, akinek a mély depresszióját sikerült legyőznie azzal, hogy ráébredt, ki is ő valójában.  

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek