Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.09.24. 07:30

„Köszönöm, hogy vigyázol a kisfiamra” - Égi jelenést látott a rákban meghalt Dávid édesanyja

Erzsébetnek az egyik rokona jelent meg álmában, aki átadott neki egy üzenetet. Az „égi” jelenés megnyugtatta az édesanyát, hogy kisfiára, Dávidra vigyáznak ott, ahol van.

Szerző M. N.

Nem múlik a fájdalom – körülbelül egy évvel ezelőtt rákkal diagnosztizálták a Pest vármegyei, Kocsáron élő 17 éves Dávidot. Az édesanyja, Kis Erzsébet és családja minden pillanatban, amikor csak tehette, a fiúval volt a kórházban, ápolták, segítették a gyógyulását. A fiú kezelése sikeres volt, ám szervezete az utolsó pillanatban feladta  a harcot, meghalt. Édesanyja most égi üzenetet kapott, szerinte ez jel arra, hogy vigyáznak a fiára. 

Családja végig Dáviddal volt a kezelések alatt Fotó: olvasói

Korábban a Borsnak adott interjút az édesanya, amikor elmesélte, hogy a fiának először furcsa tünetei voltak, a hátát fájlalta. Dávid képtelen volt lefeküdni a fájdalomtól, ezért kórházba kellett vinni. Az első vizsgálatok megállapították, hogy a fiatalnak az egyik heréje fel van dagadva, emiatt az urológiára került, ahol bebizonyosodott, hogy herecsavarodása van, amit meg kellett műteni. Ám a fiú fájdalma ezután se múlt el, így elvitték Szegedre egy teljes kivizsgálásra. Ekkor derült ki, hogy rákos

Azt mondták, már a hereműtétnél meg kellett volna állapítaniuk, hogy rákos a fiam 

– mondta az édesanya, aki azt is elárulta a Borsnak, hogy a fia heréjéből kiindult kór átterjedt a lépére és a májára, ami bedagadt, így nyomta az idegeket és amiatt fájt a háta. Az orvos azt mondta, hogy a csomók egy részét megműtik, majd a másik részét kemoterápiával kezelik.

Így is történt, hosszú hónapokon keresztül tartott Dávid kezelése, amit mindvégig méltósággal viselt. Aztán az orvos bejelentette: a kezelés használt, eltűntek a rákos sejtek a fiú szervezetéből. Ám, amikor a család úgy érezte, hogy végre fellélegezhet, a fiú szervezete feladta a harcot, elhunyt a kórházban. Erzsébeték azóta se tudták feldolgozni a gyermek halálát. A gyászoló édesanya mindennap jár a temetőbe, imádkozik a fiáért. 

Dávid
Álmában  üzentek az édesanyának Fotó: olvasói

Most, az egyik este volt egy álmom

 – mesélte most az édesanya a Ripostnak. Annyira furcsa volt… Egy erdő szélén volt egy asztal két székkel és egy házzal. Megjelent Teca is, a nagynéném. Ő is már angyalka fent a mennyekben. Leültünk egymással szemben az asztalhoz és elkezdtünk beszélgetni. Mondtam neki, hogy Dávidkám angyal lett, ő pedig azt válaszolta: „Tudom, itt van velem! Vigyázok rá!” Annyit mondott még, hogy jól van mindenki, jelzett a kisfiam, hogy jól van, csak vele nem tudok álmodni. Annyira fáj, sokat sírok még mindig. Nem tudom elengedni soha... Nem tudom feldolgozni ezt a veszteséget. Az életünk megy tovább, de a gondolataink mindig Dávidon járnak. Szeretlek, kisfiam! Dávidkám... Köszönöm neked, Teca, hogy eljöttél az álmomba és hogy vigyázol a kisfiamra. Te is nagyon hiányzol! - zárta szomorú szavait az anyuka.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek