KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.19. 13:35
Módosítva: 2024.09.19. 14:50

Feladta a harcot, egy kislányt hagyott félárván a rákos zenész

A feleség nehezen dolgozza fel a tragédiát.

Szerző L.A.

Danny Stubbs zenei producer, DJ egy éven át tartó küzdelem után elvesztette az életért vívott harcát. A családnak és a barátainak összetört a szívük.

Bella brave gyertya, mécses, láng, gyász, elhunyt, meghalt,
Fotó: Pixabay.com

A 40 éves Dannyt ritka, 4. stádiumú nyelőcső-adenokarcinómával diagnosztizálták 2023 augusztusában. Az orvosok azt mondták neki, hogy a rák nem operálható, és átterjedt a nyirokcsomóira és a gerincére. A DJ hosszasan küzdött, de augusztus 24-én meghalt a winsfordi St Luke's Hospice-ban, miután elveszítette a betegséggel vívott küzdelmét.

Danny a 2000-es évek elején DJ-ként kezdte Hanley klubjaiban, majd a világ minden táján átívelő karriert épített. Az U2-nek és Ariana Grande-nak is remixelt, valamint dolgozott Paul Oakenfolddal.

Felesége, Danielle Stubbs úgy jellemezte, mint a legszebb embert - kívül-belül:

A hozzáállása a kezdetektől hihetetlen volt. Nem akart hallgatni a jóslatokra, és be akarta bizonyítani az orvosoknak, hogy tévednek. Tudom, hogy azért küzdött, hogy velem legyen. Az elmúlt néhány hónap hihetetlenül nehéz volt, de olyan erős volt mindvégig! Nem igazságos, hogy így elment. Nehéz a jövőre gondolni nélküle, rengeteg tervünk volt. Egy biztos: büszkévé akarom őt tenni. A szívem megszakad a lányunkért, a családunkért és az összes barátjáért.

Temetését szeptember 19-én, csütörtökön tartják Crewe-ben - írja a The Sun.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek