KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.18.

Felfoghatatlan veszteség: 24 órán belül hunyt el anya és lánya

A család nem bírja feldolgozni a sokkoló tragédiát.

Szerző B. V.

Hihetetlen családi tragédia történt: 24 órán belül elhunyt egy anya-lánya páros, Michaela DePrice balettművész és édesanyja, Elaine DePrince, aki fiatalkorában adoptálta őt. Habár azt nem tudni, a fiatal táncos, aki Beyoncéval is dolgozott együtt, mitől hunyt el, azt elárulták, hogy anyja egy rutiműtétre való felkészülésben vesztette életét. Erről Elaine lánya, Michaela testvére beszélt. 

gyertya, gyász, tragédia
24 órán belül haltak meg mindketten Fotó: Unsplash

Épphogy leraktam a telefont anya orvosával, amikor értesítettek arról, hogy meghalt a tesóm. Nem akartam elhinni. Nehéz volt, mert az első gondolatom az volt, hogy felhívom anyát, mint mindig, de akkor esett le igazából: már őt sem hívhatom fel. 

Michaela a New York-i Harlem színház táncművésze volt. Onnan Hollandiába költözve a holland nemzeti balett társulat tagja lett, míg vissza nem tért Amerikába. Mindössze 29 éves volt. Három éves korában került árvaházba, miután szülei a civilháború során meghaltak Kenemában. Történetéről két könyvet is írt, írja az UNILAD.

Ő és Elaine halálát követően a családjuk közleményt adott ki:

Az elmúlt napok nehezebbek voltak, mint azt bárki gondolná, mivel Elaine és Michaela halálával is meg kell küzdenünk. Elaine egy rutinműtétre való felkészülés közben vesztette életét. Nem tudott arról, hogy lánya elhunyt. A két haláleset teljesen különáll egymástól 

- írják hozzzátéve, hogy Isten talán így akarta megóvni Elaine-t attól, hogy megtudja egy negyedik gyermekét is elvesztette. 

Szavak nincsenek rá, micsoda fájdalmon megy keresztül most családunk. Két családtagunkat kell gyászolnunk, akiket 24 órán belül vesztettünk el. Ez tragikus és sokkoló.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek