Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.17.

Ez a cél: Tóth Gabi a történetét szeretné majd a tánccal elmesélni a Dancing with the Starsban

Az énekesnő őszintén mesélt arról, miért vállalta el a táncos show-műsort.

A minap bejelentették, kik lesznek a Dancing with the Stars október 26-án induló új évadának a főszereplői. Mint eddig is, úgy idén is 10 profi táncos fog 10 sztárral együtt a táncparkettre lépni, és az egyik ilyen páros Tóth Gabi és Papp Máté Bence lesz. A szerelmesek versenyzése meglepte a műsor követőit, miután Gabi kedvese profi néptáncművész, nem pedig latin táncos. Az énekesnő azonban kijelentette, párja hatalmas szorgalmának köszönhetően már olyan bravúrosan megtanulta a latin táncok rejtelmeit is, hogy szerinte nem lesz nagy különbség másokhoz képest.

Tóth Gabi Anastacia
A Sztárban Sztár mellett most a Dancingre is készülnie kell Fotó:  Markovics Gábor

De hogy miért is vállalta el azok után, hogy tavaly még az exférje, Krausz Gábor szerepelt benne? Azért, mert mindig is imádott táncolni, sőt...kiskorában táncos is akart lenni, csak egy egészségi probléma miatt végül énekes lett belőle is, mint a testvéréből. Így tehát egyáltalán nem volt számára kérdés, hogy elfogadja-e a felkérést.

Nekem a színpadi tevékenységemben is a tánc egy nagyon fontos kifejező rész. A dalaimban sokkal jobban tudom elmesélni azt, amiről éneklek mozdulatokban is. 

- emelte ki Gabi, aki húzós időszak előtt áll, mert most a Sztárban Sztár All Starsra és a Dancing with the Starsra is szinte egy időben kell felkészülnie. 

Ezt azonban, úgy véli, megkönnyíti majd az, hogy a Mátéval kell táncoljon, miután összeszokottabb páros a többi versenytársához képest. Szerinte így könnyebb lesz majd a táncparketten a kifejezés, a történetmesélés. Ez utóbbi pedig komoly cél lesz számára a táncparketten. Azt szeretné, hogy majd kettejük produkciójával idővel megismerjék őket és a kapcsolatukat az emberek az őket ért sok támadás után:

Minél több olyan történetet táncoljunk el, amit esetleg nem mondhattunk el. És vannak olyan titkos történeteink is, amit még soha nem meséltünk el. Akár a közös dolgainkat tekintve a Mátéval, akár a régi életemből, amikor még nem éreztem olyan jól magam a bőrömben. A tánc és a zene egy olyan kifejező eszköz, amihez nem kellenek szavak.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek