Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.16.

Meglepő őszinteséggel vallott Tóth Gabi: így éli meg most a Sztárban Sztár All Stars adásait

Az énekesnő idén máshogy áll a műsorhoz, mint pár évvel ezelőtt. Még egy új stratégiával is előállt.

Túl vannak a párbajokon a Sztárban Sztár All Stars versenyzői, kialakult a jubileumi 10. évad 12 fős mezőnye. A felére redukálódott csapat stabil tagja maradt Tóth Gabi, aki saját adásai során biztos továbbjutóként ülte végig a műsort mindkét alkalommal. Legutóbb az énekesnő az Open Stage - Aranka Szeretlek című trashprodukciójával kellett színpadra lépjen, férfit alakítva. Az előadás azonban ismét osztatlan sikert aratott. Ebben pedig Gabi szerint benne van az is, hogy most már ő is tudja élvezni a színpadon az élő adásokat, nem úgy, mint amikor Sztárban Sztár 3. évadában rágörcsölt az egészre. 

Fotó: TV2

Meg kellett érnem ehhez a műsorhoz. Közel 10 éve voltam versenyzője a Sztárban Sztárnak, és az az igazság, hogy akkor is tudtam, ez miről szól, de akkor sokkal görcsösebben, máshogy akartam. Mindig át akartam ereszteni magam rajta, nem tudtam alárendelni magam egy karakterért. Most meg pont azt élvezem, hogy nem Tóth Gabi vagyok és elbújhatok a karakterekbe 

- közölte Gabi a Mokka reggeli adásában hozzátéve, hogy elfogadta, hogy ez tényleg játék, még akkor is, ha egy előadónak a Sztárban Sztár az egyik legnehezebb kihívás is. 

A nehézségeken az új hozzáállása mellett az is átsegíti, hogy magánéletében végre stabilnak érzi magát. Ez hat ki a színpadi jelenlétére is:

Szeretve lenni, vagy elhinni, hogy szerethető vagy, és ha ezt egy stabil társtól megkapod, akkor igazából nem is számít nagyon, hogy ki mit gondol, aki nem is ismer téged. Hanem azt érzed, hogy az a mag, az a biztos mag, ahonnan kiindulsz, az stabil. És onnantól kezdve bárhova lépek, egy stabil állapotot érzek tulajdonképpen.

Az aranytorkú énekesnő azonban elárulta, a következő adásban egy olyan nagy ívű produkcióra készül, ami még neki is kihívás lesz. Van azonban egy trükkje arra, hogyan vonzza be magának a sikert: az agykontroll technika, amivel azokat a gondolatokat próbálja erősíteni, hogy nagy sikere lesz, mindenki szereti őt és továbbjut:

Ezeket igyekszem használni. Hiszem, hogy amit elképzelünk és hiszünk, azt bevonzzuk azon a rezgés szinten.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek