LOVE

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.12.
Módosítva: 2024.09.12.

"Nem tudom, mit hoz a jövő..." – üzente szerelmének Tóth Gabi

Az énekesnő Papp Máté Bencének üzent, szavai sokakat megérintettek.

Már több, mint egy év telt el azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentette: hat év után véget ért a kapcsolatuk. Nem sokkal később az énekesnő bemutatta új partnerét, a Fricska Táncegyüttes egyik alapítóját, Papp Máté Bencét. A szerelmespárnak nem egyszer kellett éles kritikákkal és támadásokkal szembenéznie, az akadályok pedig – amiket nem ők állítottak maguk elé – azóta is sűrűsödnek... Ám ők ketten továbbra is rendületlenül fogják egymás kezét, és kitartanak a legnagyobb problémák közepette is.

Szívhez szóló  vallomást tett Tóth Gabi / Fotó: TV2

"Arra eszmélek, hogy nincs is semmi probléma, hiába akarnak gátolni… Veled minden nehézség egy kihívássá válik, amiben azt mutatod meg nekem, hogy mennyi mindenre vagyok képes azon túl is, amin már azt hinném, hogy nem lehetséges… El kell hinnem, hogy ez végre nem álom, hanem a valóság és velem történik! Évekig azt gondoltam, hogy nem érdemlem meg a törődést, figyelmet... Azt hittem, nekem csak annyi jár... Aztán megmutattad, hogy milyen az, amikor feltételek nélkül szeretnek. 

Nem tudom, mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy szeretném, ha te benne lennél!

 Köszönöm babája! Ha tudnák, amit mi... Szeretlek! Most már tudom és ki merem mondani: Megérdemlem!" – üzente szerelmének Tóth Gabi az Instagram-oldalán, egy romantikus, közös kép kíséretében: megható soraival a követőit is mélyen megérintette.

Legyél boldog! Aki ilyen szépen tud írni a párjáról, az biztosan meg is érdemli! Legyen ez a tűz egy végső állomás mind a kettőtök életében! Így tartson nagyon sokáig!

– továbbította jókívánságait az énekesnő egyik rajongója.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek