FÜLES

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.28.

"Tovább lehet lapozni, nem kell velem foglalkozni!" - Tóth Gabinál betelt a pohár, kiosztotta a kommentelőket

Tóth Gabi a rossz nyelvű embereknek és a rajongóinak üzent legújabb posztjában.

Kedden jelentette be a TV2, kik szerepelnek majd a szeptemberben induló Sztárban Sztár All Stars-ban. A jubileumi évadban olyan sztárokat láthatunk majd, akik már korábbi évadokban bemutatták tehetségüket és sokoldalúságukat. 

Fotó: Bánkúti Sándor

A versenyzők között lesz Tóth Gabi is, aki már nagy izgalommal várja, hogy ismét más sztárok bőrébe bújva mutathassa meg, mit is tud. Örömét a közösségi oldalain is megosztotta, és ahogy az lenni szokott, megjelentek a trollok és a rosszakarók. Legújabb posztjában nekik üzent Tóth Gabi.

"Megszámlálhatatlan gratulációt kaptam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok! Szemeim is bepárásodtak tegnap, amikor olvastam üzeneteitek! Természetesen a “másik oldal” is nagyon lángra kapott, de mit érdekel engem, amikor ennyien szerettek és velem vagytok! Nekik üzenem, hogy tovább lehet lapozni és nem kell velem foglalkozni. Ahogy @imre.papp.779205 mondaná: “a kutyák ugatnak, a karaván halad”. Szóval tudom, nem erre számítottak… de sokkal több jó ember van és velük szeretnék foglalkozni! Hálás vagyok, hogy újra szereplője lehetek a Sztárban Sztár All Starsnak, ismét beleadok mindent! Már anyai erővel és egy igazi támogató társsal vágok neki ennek a csodás és kihívásokkal teli kalandnak! Legyetek velem és ti se foglalkozzatok a károgókkal! Magukkal van bajuk! Mert aki jóban van önmagával, az nem bánt másokat! Legyetek bátrak és merjetek akkor is, amikor azt gondolnátok, hogy a világ ellenetek van! Rájöttök, hogy nincs így! Szeretettel ölellek benneteket" - írta posztjában az énekesnő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek