Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző

Létrehozva: 2024.08.20.
Módosítva: 2024.08.20.

Csodás fényszimfónia: képeken az augusztus 20-ai tűzijáték legszebb pillanatai – galéria

Augusztus 20-án felkerült a korona a Szent István Nap programkavalkádjára. Mutatjuk a budapesti tűzijáték legkülönlegesebb pillanatait.

Tűz és fények játéka – nem véletlenül kapta ezt a fantázianevet idén az augusztus 20-ai ünnepségek legfontosabb momentuma, az esti tűzijáték, ugyanis nem csak klasszikus pirotechnikát vetettek be, de fényfestéssel és drónshow-val is kiegészült a különleges program. A Szent István napi négynapos ünnepségsorozat lezárása kétségtelenül emlékezetes volt.

293A6075
Mesés látványt nyújtott az augusztus 20-ai tűzijáték Fotó: SZL

Pedig mondhatni az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy megtartják-e a tűzijátékot. Időjárási szempontból szokatlan helyzet állt elő, a légkörben nagy volt egész kedd folyamán a bizonytalanság, emiatt az emberek és a rendezvények biztonságát szem előtt tartva óránként értékelték ki a helyzetet a szakértők. Kovács Zoltán, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője végül este hét körül közölte a jó hírt: a tervezett időpontban, 21 órakor megtartható az ünnepi tűzijáték – majd az utolsó pillanatban egy órás csúszást rendeltek el a viharos idő miatt, így végül 22 órakor vette kezdetét a fényshow.

Az augusztus 20-ai ünnepi tűzijátékról összeállított galériánk az alábbi képre kattintva nézhető végig:

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek