Létrehozva: 2024.08.29.

„Soha nem felejtettelek el” - sírva keresi az árvaházba adott fiát Margit

Margit kiskorú volt, amikor megszülte a fiát, akit három éves korában láthatott utoljára. Az összetört anyuka bármit megtenne, hogy újra magához ölelhesse rég nem látott fiát.

Szerző Kóczián Nikolett

Horváth Margit 16 éves volt, amikor életet adott a fiának, Bélának. Az anyuka fiatal volt, de mindennél jobban szerette a kisfiát, azonban úgy gondolja, hogy akarata ellenére szakították el tőle. A fiút hároméves korában örökbe adták, azóta semmit nem tud róla. 

Az édesanya féltve őrzi régi képeit Fotó: beküldött

„Jó, hogy anya lehetek”

Béla már felnőhetett, az 52 éves nőnek pedig született két gyermeke. Margit Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében élt, de pár éve kiköltözött Ausztriába. Évek óta próbálja megtalálni Bélát, de mindenhol falakba ütközik.

Nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy állapotos vagyok a fiammal. Végig csak az járt a fejemben, hogy milyen jó, hogy anya lehetek. Sajnos az apuka olyan életvitelt élt, amiről úgy gondoltam, hogy nem fér az életünkbe 

- mondta az anyuka.

„Mindent megtettem”

Margit kiskorú, egyedülálló szülőként minden tőle telhetőt megtett, hogy gondját viselje a gyermekének, azonban a rokonai jobbnak látták beadni egy gyermekotthonba; később pedig aláíratták vele a lemondó nyilatkozatot.

Mindent megtettem azért, hogy tudjak neki enni adni. Eljártam napszámba dolgozni, vittem a karomon a földekre

 - mesélte.
 

Margitnak csak a fényképek maradtak a fiáról Fotó: beküldött


„Nem én akartam, hogy bekerülj az otthonba”

Margit rendszeresen látogatta a fiát az otthonban, azonban három évesen örökbe adták, azóta pedig semmit nem tud róla. Minden vágya, hogy újra a karjába zárhassa a gyermekét. Az anyuka fiatalabb fia és a lánya, szintén nagyon szeretnék megismerni a féltestvérüket.

Soha nem felejtettelek el és nem én akartam, hogy bekerülj az otthonba 

– üzente fiának zokogva az édesanya, aki hozzátette: „Hiába lakom kint Ausztriában, ha megtudnám, hogy hol van azonnal vonatra ülnék és mennék haza hozzá.”

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek