INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.09.

A pletykák ellenére még most is kétségbeesetten keresik a kedden eltűnt Tamást

Hiába olvasható több helyen, hogy látták, a férfi egyelőre még mindig nem került elő.

Augusztus 6-án kedden délután indult boltba F. Tamás, aki onnan azóta sem tért haza. A 29 éves férfit azóta több helyen, többféle módon is keresi testvére F. Mátyás. Az interneten téves információk kezdtek terjedni róla, de nem igaz, hogy megtalálták volna.

rendőr sziréna
Tamást a híresztelésekkel ellentétben kedd óta keresi családja Fotó: Pexels / Pexels

Rengetegen szerettek volna segíteni Mátyásnak abban, hogy megtalálja bátyját, Tamást. A keresés kapcsán kitett posztjait sorra osztották meg a közösségi oldalakon. Aki csak tudta, leírta, hogy a keresett Tamást egy szürke színű Peugeot 206-ossal látták legutóbb. A kb. 180 cm magas, 80 kg-os, fekete hajú, barna szemű, tetoválásokkal rendelkező férfiról képet is közzétett testvére, valamint alapos személyleírást is adott róla. Éppen ezért tudható:

Tamásnak mind a két alkarján tetoválása van, a jobb kezén egy kereszt rózsafüzérrel, a bal kezén pedig 3-4 soros szöveg

– írta testvére, Mátyás. Úgy tudjuk, hogy eltűnésekor sötétkék pöttyös ing, fehéres-szürkés kockás rövidnadrág, fekete-kék Puma cipő lehetett rajta. A bajai születésű férfit utoljára Rémen látták. Valamivel azután, hogy az interneten is elterjedt Tamás eltűnésének híre, olyan posztok is megjelentek, melyek arról szóltak, hogy őt látták valahol, illetve ő maga posztolta, hogy jól van. Mátyás ezeknek a bejegyzéseknek a hatására hangsúlyozta:

Tomi még mindig nincs meg.

Mátyás nem tudja, hogy alakulhatott úgy a keresés, hogy azzal teljesen ellentétes pletykák röppentek fel, de reméli, hogy testvérének előbb-utóbb megjön az esze és jelentkezik náluk vagy a rendőrségen.

Mielőtt valaki megint belekezdene, helyette kérdezze meg az eltűnt családját vagy győződjön meg arról, hogy tényleg otthon van! Nincs otthon, Tomi még mindig nincs otthon!

– hívta fel a figyelmet a közösségi oldalakon Mátyás. A történtek kapcsán megkérdeztük a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akiktől megtudtuk:

Az eltűnt férfi még nem került elő, továbbra is keressük.

Ráadásul a kommentelők hada olyan találgatásokba bocsátkozott, hogy családi perpatvar vagy párkapcsolati probléma állhat Tamás eltűnése mögött. Mindezt a testvére azonban nem erősítette meg.

F. Tamás tehát egyelőre nincs meg, őt a családja és a rendőrség is keresi. Aki bármit tud a férfi hollétéről, akiről ITT TEKINTHETŐ MEG a rendőrségi körözés, kérjük, azonnal értesítse a hatóságot!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek