Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.13.

Bowlingbábu, szívószál és töltény a fejen: ezek voltak a Sziget Fesztivál legbizarrabb frizurái - Galéria

A nyári fesztiválok sosem a visszafogottságról szólnak, ami igaz a hajkoronákra is. A fesztiválozók ilyenkor ledobhatják minden gátlásukat, ami igaz az öltözködésre, a bulizásra, a sminkekre, de még a hajra is. Most mutatjuk az idei Sziget legmenőbb frizuráit.

Neonszínek, toronymagasra épített hajkoronák és világító szívószálak a fürtök között: idén sem a visszafogottságot választották a Sziget Fesztiválon bulizók. Legalábbis, ami a hajakat illeti az biztos. A fesztiválok amúgysem arról szólnak, hogy beolvadjunk a tömegbe, néhányan azonban még az átlagosnál is merészebbek voltak az idei Sziget Fesztiválon. 

Volt, aki konkrét töltényeket tett fel a fejére, na persze nem valódikat, a látvány azonban így is bizarr  Fotó: MG

Szédítő hajkoronákkal buliztak az idei Szigeten

Az idei év trendje még az előző évét is túlszárnyalja, amit nem hittünk, hogy lehetséges. Míg tavaly a Grincs haj hódított és mindenki toronymagasra építette meg a frizuráját, addig idén sokan már nem bíbelődtek a haj belövésével: egyszerűen csak a fejükre raktak indokolatlan dolgokat. Ilyen volt a töltényekből készült taraj és a szívószálakból összerakott copf is, de volt, aki öt bowlingbábut illesztett fel a fejére, csak hogy biztos legyen a feltűnés. És ha még mindez nem lenne elég, műanyag sellőbaba, kismadár, cukorkák és egy kinyomtatott Elvis Presley is helyet kapott egyesek hajában. A legmerészebb frizurákat megtalálod képgalériánkban, ahol összegyűjtöttük a Sziget hat napjának legbizarrabb hajkoronáit. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek