Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.13.

Idén is ellepték a sztárok a Sziget Fesztivált

A hazai sztárok közül rengetegen esküsznek az Óbudai-szigeten megrendezésre kerülő fesztiválra. A Sziget idén is mágnesként vonzotta a hírességeket.

Minden évben kiemelkedő népszerűségnek örvend az ország legnagyobb fesztiválja. A Sziget Fesztivál idén is rengeteg színes programmal és több száz fellépővel várta a bulizni vágyó közönséget. Több mint száz országból érkeztek fesztiválozók szerte a nagyvilágból, azonban rengeteg hazai híresség is kíváncsi volt a felhozatalra. Összességében elmondhatjuk, hogy a szervezőcsapat idén is kitett magáért, ezt pedig az is igazolja, hogy hatalmas érdeklődés övezte az összes nap sztárfellépőit. Vegyük sorra, hogy kik voltak azok a magyar hírességek, akik a Szigeten engedték ki a gőzt!

Sziget Fesztivál 2024 08 11
A Sziget Fesztivál 2024-ben is kiemelkedő népszerűségnek örvendett (Fotó: Markovics Gábor)

Erdélyi Mónika is Sziget-rajongó

A tévés rengeteg közös programot tart lányával, Mollival, így nem hagyhatták ki a nyár legnagyobb durranását, a 30. Sziget Fesztivált sem. Kifejezetten Sam Smith bulijára érkeztek, és nem maradtak hoppon, hiszen egy tökéletes koncertnek lehettek szem- és fültanúi.

A Sziget 2024-ben Lissák Laurát is bevonzotta

A Dancing with The Stars csinos táncosának lételeme a ritmus és a mozgás. Ezért nem véletlen, hogy a munka után az Óbudai-szigeten lazít barátaival együtt.

Tolvai Reni imádja a polgárpukkasztást

Az extravagáns énekesnő imád mindent, ami polgárpukkasztó. Ezért is érezte azt, hogy kötelezően meg kell jelennie Sam Smith koncertjén, hiszen nem csak a zenéjét, de a stílusát is imádja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek