Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.09.

Bemutatjuk a Sziget Fesztivál sztárját, a Mosogatógép Dj-t!

"Minden jó buli a központja a konyha" – hirdeti magáról az az osztrák férfi, aki egy DJ pulttá átalakított mosogatógéppel járja a fesztiválokat.

Még a sokat látott Sziget fesztiválozónak is tátva marad a szája, ha megpillantja azt a kiszuperált mosogatógépet, ami – igen, jól olvassák – DJ pulttá lett átalakítva. A szerkezeten minden megtalálható, ami egy komoly diszkóspult alapja, vannak fények, füstgép és óriási hangfal is. Az egyszemélyes diszkó ugyan még egy egészen friss találmány, de már most látszik, hogy elképesztő sikereket ér majd el. 

Mosogatógép Dj - Sziget Fesztivál
A diszkóspulttá alakított mosogatógép letarolta a Sziget Fesztivál 2024 közönségét (Fotó: Ripost)

Ki a Sziget Fesztivál titokzatos sztárja?

A lemezlovasról egyelőre nagyon keveset tudni, annyi bizonyos, hogy osztrák származású, lakhelyének pedig a Graz-i Operaházat adta meg, ami lássuk be, nem tűnik valós, állandó tartózkodási helynek. Az előadó honlapja egy félig diszkós, félig vendéglátással foglalkozó oldalra vezet, talán innen a zene és a konyha közös szeretete... A mosogatógép DJ ugyanis azzal hirdeti magát az Instagram-oldalán, hogy: Minden jó buli a központja a konyha”. A mosogatógép történetéről pedig azt írja: 

Egy rég tönkrement mosogatógép maradványaiból teremtettük újjá, a mindenható tányér és evőeszköz mosogatót. A hardcore erejével feltámadva egy igazán egyedi entitás született. Mindenkit üdvözöl a Spielmaschine! (a Spülmachine szóból jövő német szóvicc – szerk.)

És még meg is eszi... 

Hogy ha a zenélő mosogatógép látványa nem lenne elég, akkor van még egy kis ízelítőnk a különleges programról: a DJ a zenék játszása közben teátrális módon mosogatószert iszik, amihez Somat tablettát rágcsál... Csak remélni lehet, hogy valójában nem zsíroldót falatoz, mert akkor nem jósolunk neki hosszú életet. 

De minek is szaporítsuk a szót, íme a Sziget Fesztivál csütörtök esti programjából egy részlet

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek