INSIDER

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.30.

Pozíciót váltott a Vénusz: ennek az 5 csillagjegynek hatalmas fordulat áll be az életében

A csillagok állása nagyban fog segíteni a következő embereknek.

Mint tudjuk, nemrég a Szűz havába váltottak a csillagok, ami azt jelenti, hogy a Vénusz pozíciót váltott, így a Szűzben a domináns bolygó most a Merkúr lett. Ez pedig 5 csillagjegynek kifejezett szerencsét hoz az elkövetkezendő időszakban. Lássuk, kikről is van szó.

A hat csillagjegynek kedvezni fog a nyolcas szám.
A következő 5 csillagjegy szerencsés időszak előtt áll.Fotó: Algernon77

1. Szűz:

Az ő időszakuk van most, így szerencséjük nem is lehet kérdés. Itt az ideje az önfejlődésnek, annak, hogy törödjünk magunkkal, kicsit kényeztessük magunkat egy apró ajándékkal. A jövő most fog csak látszódni igazán. Épp ezért jön el a munkahelyi sikerek és szerelmek időszaka. Talán most jött ez az idő arra is, hogy párkapcsolatotok szintet lépjen, és egybekössétek a jövőtöket. A csillagok most rendkívül támogatják ezt

2. Bika:

Szerencséje most igazán a szerelemben, kreativításban és pénzügyekben mutatkozik meg. Most jött el az ideje egy párkapcsolatnak vagy annak, hogy megkérje párja kezét, vagy ha felteszik a nagy kérdést. Párkapcsolata az elkövetkezendő időszakban mélyülni fog az érzelmi kötődés terén. 

3. Bak:

A karrier kerül előtérbe, a csillagok most abban segítenek, hogy igazán fókuszálni tudj a hosszútávú projektjeidre. Igazi növekedés várható a business terén. A Vénusz a Szűzben arra bátorítja az embereket, hogy küzdjenek a céljaikért, továbbá kössenek közelebbi kapcsolatot társaikkal a munka és a személyes élet terén is. Azok pedig, akik munkahely után néznek: most jött el az idő a váltásra, és a jelentkezésekre.

4. Skorpió:

A közösségi élet fejlődése és az érzelmek időszaka jön. A tökéletes időszak arra, hogy elfelejtsük párkapcsolatunk múltbéli problémáit. A Vénusz a Százben itt arra bíztatja a Skorpió szülötteit, hogy kapcsolataik problémáit próbálják meg reális és analatikus módon megközelíteni inkább. 

5. Rák:

A kifejezési képességek és a kommunikáció terén várható fejlődés, főleg a kapcsolatok terén. Itt az idő mélyebb beszélgetést folytatni a párunkkal. Meglepő dolgokra derülhet fény őszinteségüknek köszönhetően. Ez mellett azonban itt az idő arra is, hogy szükségleteinket is kifejezzük. A Vénusz a Szűzben most főként abban segíti a Rák jegyűeket, hogy érzelmi problémáikat megoldja, írja a Timesofindia.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek