INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.07.13.

"Éjjel és hajnalban is elég ijesztő volt" - hátborzongató hangokat vett videóra Anita egy szállodában

Még most is a hideg futkos a hátán B. Anitának, milyen hátborzongató felvételt készített a szállodaszobájában. A fiatal nő egy tengerparti helyre vitte a családját, ám az álomnyaralásból hamarosan rémálom lett.

Szerző Erdei Róbert Arnold

A gyermekes anyuka edzettnek tartja magát, ha paranormális jelenségekről van szó. Nem először történtek már a környezetében megmagyarázhatatlan események, ám arra, amit a júliusi nyaralásán átélt, nem volt felkészülve.

Szellemek kísérthettek egy szállodában /
Anitáék egy szellemjárta hotelbe foglaltak szobát, azóta is emlegetik / Fotó: JM-MEDIA / shutterstock

„Rémisztő hangok jöttek”

Anita régóta tervezte, hogy elviszi a családját Bulgáriába, ezért izgatottan várta, hogy végre repülőre üljön a gyerekeivel és a szüleivel. Tengerparti helyet választottak, ahol a napsütötte part mellett végre kipihenhetik magukat. Hatan indultak útnak. Mindenki beköltözött a szobájába, amikor egyik éjjel Anita olyan riasztó hangokra figyelt fel, ami miatt szinte kiszökött belőle a vér

Telt ház volt a szállodában, soha nem hallottuk a szomszédokat, se semmilyen zajt a másik szobában. A fürdőszobából viszont három alkalommal rémisztő hangok jöttek. Éjjel és hajnalban is, mindig fél órán át zaj volt, de nem tudom, honnan jött!

 – kezdte el mesélni a Ripostnak Anita.

„Egyszerűen nem értem”

A nő szerint gyerekhangok szűrődtek ki a fürdőszobából – úgy tűnt neki, mintha énekelnének. De kik? Szellemek? Szólt a szüleinek is róla, mert biztos volt benne, hogy valami nem stimmel a szobájával. „Anyukámék a szomszéd szobában voltak, ott semmi nem hallatszott. Se a folyosón, se sehol máshol. Egyszerűen nem értem, mi a fene lehetett?” - mondta döbbenten Anita, aki szerint rengeteg gyerek volt a szállodában, ám őket egyszer sem hallotta. 

A nő azt is elmondta, nem csak  a rejtélyes hangok miatt rázta ki a hideg. Amikor belépett a szálloda liftjébe, mintha az önálló életre kelt volna. „A lift nem oda vitt, ahova akartam, hanem fel a tetőre. Az egy elhagyatott építkezési terület. Elég ijesztő volt…” - vallotta be zárásként Anita, akinek volt annyi lélekjelenléte a kísérteties percekben, hogy rögzítette a rejtélyes hangokat a fürdőszobájában.

Mutatjuk a felvételt!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek