Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.15.

"Mi is lehetne nagyobb ajándék, mint hazahozni a fiunkat" – Curtis várta a reptéren SMA Tomikát és családját

A Galó család február 14-én indult útnak életük egyik legmeghatározóbb kalandjára. A kisfiú végül áprilisban kapta meg a csodagyógyszert, azóta pedig rengeteget fejlődött. Most végre hazatérhettek a családjukhoz, a kisfiú pedig itthon folytatja a gyógyulást.

Megtörtént a várva várt pillanat, SMA Tomika és családja hazatért a dubaji kalandból. A kisfiút szinte kicserélték ezalatt a közel 5 hónap alatt. A génterápia óta rengeteget erősödött és mára már olyan dolgokra is képes, amiről a család korábban álmodni sem mert. Most már csak a kisfiú kitartásán és akaraterején múlik, hogy mikor kezdhet el járni tanulni. 

Tomika végre hazatért / Fotó: Facebook/Együtt Tomikáért

A Galó család már nagyon várta, hogy végre hazatérhessenek. Bár nagyon megszerették a külföldi várost és az ottani embereket, mélyen belül a szívük haza húzta őket, hiányzott nekik a család, a barátok és természetesen a budapesti lakásuk is. Tomika is egyre gyakrabban emlegette a kis szobáját és az otthoni játékait. 

"Tomikában nagyon vegyes érzelmek vannak. Egyik szempontból nagyon-nagyon menne már haza, hiányzik neki a saját szobája, a játékai. Hiányolja a nagymamákat, rokonokat, barátokat. A másik részről viszont nagyon megszerette ezt a helyet, úgyhogy egyik pillanatban várja a másikban pedig szomorkodik, hogy lassan indulás van haza"

– árulta el a Borsnak Tomika édesanyja, Anikó.

Az utolsó véreredménytől függött, hogy a család útra kelhet-e, ugyanis korábban voltak olyan értékek, amik miatt inkább azt tanácsolták nekik, hogy maradjanak még pár hetet. Titokban azonban reménykedtek abban, hogy Anikó és Tamás születésnapját már itthon ünnepelhetik.

Tomika még a pilótafülkét is megnézhette / Fotó: Facebook/Együtt Tomikáért

Teljesült a kívánság

Pár hete nézegettem a naptárt. Számolgattam a heteket, hogy ha ilyen szépen javul Tomika és így tudjuk folyamatosan csökkenteni a szteroidot, akkor körülbelül mikor térhetünk végre haza. Ahogy lapozgattam, megláttam a szülinapunk dátumát... Valahogy olyan furcsa melegség fogott el, mi is lehetne nagyobb ajándék nekünk, mint hazahozni Tomikát

– árulta el az anyuka.

Hétfőn az újabb véreredmények alapján az orvos rábólintott az utazásra, így hát gyorsan el is kezdték szervezni a hazautat és Tamás születésnapján végre haza is repülhettek.

A WizzAir a visszautunkat is díjmentesen biztosította Tomika összes eszközével együtt, ami hatalmas segítség volt számunkra. A légiutaskísérők hatalmas szeretettel fordultak felénk és egész úton segítettek nekünk. A végén Tomika még a pilótafülkét is megnézhette, ami hatalmas élmény volt számára

 – sorolta.

A reptéren Curtis várt a kisfiúra / Fotó: Facebook/Együtt Tomikáért

A reptéren pedig újabb meglepetés várt rájuk, egy híres magyar zenész, Széki Attila, azaz Curtis is kiment köszönteni a kisfiút a reptérre. Mindenki megdöbbent, amikor meglátta Tomikát, hiszen a kisfiút mintha kicserélték volna, olyan látványos a változás.

Tényleg olyan érzés, mintha egy kisfiúval utaztunk volna ki Dubaiba, de egy igazi érett nagyfiút hoztunk haza. Hálásan köszönjük Nektek, hogy valóra váltottátok legnagyobb álmunk és esélyt adtatok Tomikának! Ígérem rengeteg tornával és erősödéssel fogjuk meghálálni Nektek!

– zárta gondolatait.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek