Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző IF

Létrehozva: 2024.07.14.

"Nem hiszek a szememnek" –Megtörténik a csoda: SMA Tomika nemsokára járni fog!

Élete legnagyobb kalandján van túl a 7 éves SMA Tomika. Akaraterejével a határ csak a csillagos ég lehet. Édesanyja is biztos abban, hogy kisfiával idén már a járást gyakorolhatják.

Ahogy arról lapunk többször beszámolt, a 7 éves Galó Tomika végre esélyt kapott egy teljes életre. A kisfiú szülei két éven át gyűjtöttek a világ legdrágább gyógyszerére és munkájuk gyümölcse végre beérett. A család februárban útnak is indult Dubajba, hogy egy egészségesebb és erősebb kisfiúval térhessenek majd haza. Tomika rengeteget fejlődött, akaraterejét pedig még a felnőttek is megirigyelhetik.

Tomika rengeteget fejlődött Dubajban  Fotó: Facebook/Együtt Tomikáért

Nézem ezeket a képeket és úgy érzem, hogy egy kisfiúval érkeztünk meg Dubaiba, és egy érett nagyfiúval indulunk haza majd

 – írta a büszke édesanya az alapítványuk közösségi oldalára.

Tomika véreredményei szépen javulnak és ha a következő laboreredményei is jó értékeket mutatnak, a család újra repülőre száll, hogy hazatérjenek az 5 hónapos kaland után. Ez egy nagyon keserédes pillanat mind a szülőknek, mind Tomikának, ugyanis nagyon megkedvelték Dubajt. Tomika édesanyja, Anikó azonban a Borsnak elárulta, hogy Tomika azért már hiányolja az itthoniakat.

"Tomikában nagyon vegyes érzelmek vannak. Egyik szempontból nagyon-nagyon menne már haza, hiányzik neki a saját szobája, a játékai. Hiányolja a nagymamákat, rokonokat, barátokat. A másik részről viszont nagyon megszerette ezt a helyet, úgyhogy egyik pillanatban várja, a másikban pedig szomorkodik, hogy lassan indulás van hazafelé" – árulta el Anikó.

A családnak rengeteg dolga lesz a hazatérésük után. Egy hét pihenő jut majd nekik, ami alatt kifújhatják magukat, azonban utána újra útra kelnek, ezúttal a cél pedig nem más, mint Olaszország.

"Olaszországba kell mennünk új eszközökért. Olyan szinten kierősödte és kinőtte az eszközöket, hogy az állító tetejét már be sem tudom kapcsolni. Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen eszközöket fogunk kapni, mert itt azt mondták, hogyha kitartóak vagyunk, márpedig azok vagyunk, főleg Tomika, akkor pár hónap és elkezdhetjük tanulni a járást" – mondta el lapunknak az anyuka.

Nagyon remélik, hogy Olaszországban is tudják bizonyítani Tomika rátermettségét és olyan eszközt kapnak, amivel már elkezdhet sétálgatni. 

Én is nézem vissza a videókat és nem hiszek a szememnek. Tudtuk, hogy mennyire szuper ez a gyógyszer, de gyakorlatilag 5 hónap alatt annyira fantasztikusan erősödik, hogy mi is csak döbbenten nézünk. Izgalmas időszak következik. Ez is hatalmas kaland volt, de ami most következik, az a java

 – folytatta.

A szülők nagyon büszkék Tomikára, ugyanis a kisfiú akaraterejének nincsenek határai, mindenért meg kell küzdenie, ám ez sosem tántorította meg.

Ma gyakoroltuk Tomikával a felülést és panaszkodott, hogy ez még nagyon nehéz. Rámosolyogtam, és megkérdeztem, hány olyan dolgot tudsz már, ami ezelőtt nagyon nehéz volt? Visszamosolygott és azt mondta " Ja, tényleg, akkor ez is menni fog" és gyakorolt tovább. Hihetetlen az optimizmusa, a kitartása és biztos vagyok benne, hogy menni fog hamarosan az is

– mesélte büszkén az édesanya.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek