dosszié ikonMagyar Péter
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.17.

Magyar Péter beleszáll minden újságba, elképesztő stílust enged meg magának

Előszeretettel ekézi azokat a médiumokat, amelyek olyat írnak róla, ami neki nem tetszik.

Magyar Péter nagyon nyájas tud lenni mind addig, amíg minden úgy alakul, ahogy az neki jó. Azonban, ha valaki már kritikával illeti a tevékenységét, akkor kő kövön nem marad, és kibújik a szög a zsákból. A baloldal legújabb üdvöskéje senkit nem kíméli maga körül, még az őt alapvetően támogató, baloldali sajtónak és újságíróknak is nekiugrik, ha a kritika legapróbb szikrája is felmerül vele szemben. 

HZ1_4750
Magyar Péter tévedhetetlennek és érinthetetlennek képzeli magát. Aki egy parányi rosszat is ír róla, annak jaj...

A legelső ilyen eset akkor történt, amikor Dezső Andrásról, a baloldali HVG újságírójáról állította azt, hogy egy propagandista. Mindezt azért, mert Dezső megszerzett egy róla szóló rendőrségi jelentést, és azzal kapcsolatban kérdéseket akart feltenni. Bár Magyar később azt mondta, hogy megbánta, amit mondott, az ATV egyik műsorában megismételte a propagandistázást. 

És ha már ATV, akkor sokan emlékezhetnek még arra, amikor Magyar Péter a Rónai Egonnal való beszélgetése elején sértődötten elhagyta a stúdiót. Erre azután került sor, hogy a baloldali politikus a választási eredményváróján azzal vádolt többek között az ATV-t, hogy nem hívják eleget a műsoraikba. Rónai Egon másnap ezt egy tételesen kigyűjtött listával cáfolta, a bizonyítékokat át is nyújtotta Magyarnak, aki nem tűrte jól leleplezést, inkább úgy döntött, hogy kereket old. 

Magyar ezt követően egyébként annyira begőzölt, hogy egy indulatos posztban kezdte szidalmazni a tévécsatorna munkatársait és vezetőit, 

majd a felekezeti hovatartozásukat is nyilvánosságra hozta a posztban. Emiatt egyébként fel is jelentették Magyar Pétert. 

De megemlíthetjük a sokak által csak Soros-blogként emlegetett 444.hu-t, amelynek egyik róla szóló cikke alá Magyar azt kommentelte, hogy DK Press, majd bohócfejeket tett az írása után. Hasonló stílusban írt hozzászólást az egyik Telex cikk alá is, majd a Média1 oldal munkatársait nevezte egészen szánalmasnak egy kommentben. 

Az utóbbi eset egyébként odáig fajult, hogy a szerkesztőséghez több életveszélyes fenyegetés is érkezett. A Magyar Péter-rajongók azt követelték, hogy a portál ne foglalkozzon a a politikus ügyeivel. 

Beleszállt az egész magyar sajtóba a részeg, erőszakos bulija után is

Indulatos posztban szállt bele a sajtóba Magyar Péter pár héttel ezelőtt. A portál szerint a politikusnak az nem tetszett, hogy mindenhol megírták a részegen bulizós, erőszakos botrányát. Például azt, hogy négykézláb mászott fiatal lányok lába között, erőszakoskodott, elvette valaki telefonját, ezért a biztonságiak kivezették egy szórakozóhelyről, a rendőrség pedig nyomozást indított. A beszámolók után a politikus a teljes magyar médiaelit leváltásának szükségességéről írt. Az üggyel kapcsolatban a Média1 kérdéseket küldött Magyar Péternek, aki válaszok helyett arról kérdezte a lapot, hogy ők hogyan olvasnak rendőrségi jelentéseket.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek